Resimdeki gizli mantık hatasını bulanların IQ seviyesi en az 160 çıkıyor! Sadece üstün zekalı olanlar 5 saniyede bulabiliyor!

Resimdeki gizli mantık hatasını bulanların IQ seviyesi en az 160 çıkıyor! Sadece üstün zekalı olanlar 5 saniyede bulabiliyor!

Yalnızca yüksek IQ'lu kullanıcılara bu oturma odası resmindeki hatayı 5 saniye içinde tespit etme görevi veriyoruz. Resimdeki gizli hatayı bulabilir misin?

Zeka bulmacası hayranları, her gün tipik bir sahneyi tasvir eden en son bulmacayla nihayet amaçlarını bulabilirler. Aldatıcı görüntü, oturma odasında dinlenen bir adamı, kendisi televizyon seyrederken etrafta oyalanan iki kedisiyle gösteriyor. Çıplak gözle hiçbir şey yanlış görünmüyor, ancak dikkatli izleyicilerin fark etmesi gereken bir şeyler eksik. Resimdeki gizli hatayı zaman sınırı içinde bulabilir misin?

1.jpg

RESİMDEKİ HATAYI BULABİLİR MİSİN?

Sosyal medya üzerinde paylaşılan resim son derece zorlayıcı, ancak ekstra bir test arayanların onu 5 saniye veya daha kısa sürede çözmesi gerekiyor. Açıklamalara göre, bu süre içinde onu tamamlayabilen herkesin yüksek zekaya sahip olduğu söyleniyor.

Kısa bir süre içinde çözmeseniz bile, çözmek için zaman ayırarak beyninizi iyi bir şekilde çalıştırabilirsiniz. Şimdi bir zamanlayıcı ayarlayın ve sonuçlarınızı aşağıdaki cevapla eşleştirdiğinizden emin olun.

GİZLİ HATAYI GÖRDÜN MÜ?

Zihninizi aktif ve beyninizi keskin tutmak, fiziksel olarak aktif kalmak kadar önemlidir. Ve beyninize egzersiz yapmanın bir yolu, bir veya iki zeka bulmacası ile uğraşmaktır. Zeka bulmacaları beyninizin görsel bilgileri algılama ve yorumlama yeteneğini geliştirmenin yanı sıra problem çözme becerilerinizi ve odaklanma yeteneğinizi geliştirmenize yardımcı olabilir. Bir ipucuna mı ihtiyacınız var? Resmin alt yarısına dikkat edin. Resimdeki gizli hatayı buldunuz mu?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Hala mücadele ediyor musun? O zaman cevabı öğrenmek için aşağıdaki resmi kontrol edin. Ancak bunu bir spoiler uyarısı olarak kabul edin. Cevap: Resimdeki masanın bir ayağı eksik.

2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN