Resimdeki gizli mantık hatasını kimse bulamıyor! 7 saniyede bulanların IQ'su 120 çıkıyor! Zekanı test et

Resimdeki gizli mantık hatasını kimse bulamıyor! 7 saniyede bulanların IQ'su 120 çıkıyor! Zekanı test et

Zeka testi: Bu eğlenceli sınavda, farklı ayakkabı resimlerinin içindeki hatayı bulmaya çalışın. Hatayı 7 saniyede fark edebilir misiniz?

Bu zeka bulmacası, eğlenceli oyunlar ve bulmacalar oynamayı sevenler içindir. Zeka oyunları, yaratıcı düşünme ile çözüldüğü için basit bir bilmeceyi veya bulmacayı daha ilginç hale getirir. Bu bilmeceleri çözerken yaratıcı bir zihin kullanmanız ve sorunu biraz farklı analiz etmeniz gerekiyor. Bu yüzden, ayakkabı resminin içindeki hatayı görmeniz gereken ilginç bir zeka oyunu bulduk.

1-005.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ HATAYI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki farklı ayakkabıların yer aldığı bu zeka bulmacası resminde gizlenen hatayı bulmanız isteniyor. Aktif bir zihin bu bilmeceyi 7 saniyede çözebilir. Cevap oldukça basit ama zor olduğu için soruyu cevaplamadan önce resme dikkatlice bakmanız gerekmektedir. Bir uyarı olarak, bu zeka oyununun cevapları sorunun hemen altında verilmiştir, bu yüzden fazla ileri kaydırıp hile yapmadığınızdan emin olun. Gizli hatayı 7 saniyede bulabilir misin?

GİZLİ HATAYI BULDUN MU?

Hatayı bulmak ve meydan okumayı geçmek için resme yakından bakın. Şimdi bir dakikanızı ayırın ve yanlış olduğunu düşündüğünüz bir şey olup olmadığına bakın. İlk başta, düşündüğünüzden daha küçük bir ayrıntı olduğu için muhtemelen hatayı hemen fark etmeyeceksiniz. Ancak birkaç saniye sonra, sorulan sorudaki hatayı tespit edebilirsiniz. Resimdeki gizli hatayı 7 saniyede fark ettin mi?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bazı bulmacalar mutlaka matematik becerileri veya yanal düşünme gerektirmez, ancak gözlem becerilerinizin basit bir testidir. Bu bilmece zordu ama çözmek için daha az zaman ve beyin gücü gerektirdiğinden basitti. Ama cevabı birkaç saniye içinde bulduğunuzda kesinlikle harika hissettiriyor.

Bu zeka bulmacasının cevabı, pembe spor ayakkabı çiftinin sadece sol ayağa göre olmasıdır. Sağ ayakkabı eksik olup sol ayakkabı iki adettir.

2-006.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN