Resimdeki hangi kızın farklı olduğunu 11 saniyede bulabilir misin? Sadece yüksek IQ'lu insanlar bulabiliyor!

Resimdeki hangi kızın farklı olduğunu 11 saniyede bulabilir misin? Sadece yüksek IQ'lu insanlar bulabiliyor!

IQ'nuzu test etmek için zeka oyunu: Bu eğlenceli bulmacada, resimdeki hangi kızın farklı olduğunu belirlemeye çalışın. Sadece yüksek IQ'lu insanlar farklı kızı 11 saniye içinde görebilir!

Zeka bulmacaları, bu eğlenceli oyunlar yaratıcı düşünce ile çözüldüğü için basit bir bilmeceyi daha ilginç hale getirir. Bu tür IQ testleri, Zeka Bölümünüzü öğrenmenin eğlenceli bir yoludur. Bu tür zeka oyunları, probleme bakarken verdiğiniz karara göre zeka seviyenizi test etmenize yardımcı olacaktır. Cevap hemen önünüzde olmayacağından, bu tür zeka oyunlarına çözüm bulma konusunda biraz farklı düşünmeniz gerekir. Bu akıl bulmacalarını çözerken, problemi analiz etmeniz ve analitik becerilerinizi kullanarak cevaba ulaşmanız gerekiyor. Bu yüzden, resimdeki hangi kızın diğerlerinden farklı olduğunu belirlemeniz gereken ilginç bir zeka oyunu bulduk.

kapak.jpg

RESİMDEKİ FARKLI KIZI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki görselde, üç kızdan hangi kızın farklı olduğunu belirlemeniz gerekiyor. Bulmaca, “ Farklı bir kızı görebilir misin? ”. Resimde, başlarında güzel bir taç topuz olan birbirine benzeyen üç kız gösterilmektedir. Ancak bir kız bir şekilde diğerlerinden farklıdır.

Cevap oldukça basit ama zor olduğu için soruyu cevaplamadan önce resme dikkatlice bakmanız gerekmektedir. Bir uyarı olarak, bu zeka oyununun cevapları sorunun hemen altında verilmiştir, bu yüzden fazla ileri kaydırıp hile yapmadığınızdan emin olun.

FARKLI KIZI BULDUN MU?

Yukarıdaki zeka oyunu, zeka ve gözlem becerilerinizin basit bir testidir. Bulmacayı öngörülen süre içinde çözmek yanal düşünmeyi gerektirir. Ancak, cevabı birkaç saniye içinde çözerseniz kendinizi tatmin olmuş hissedeceksiniz. Bu zeka oyunu, IQ'nuzu test etmenin başka bir eğlenceli yoludur. Ancak, gerçek bir IQ testi yapmak, IQ seviyenizi öğrenmenin iyi bir yoludur. Farklı kızı gördün mü?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Üç kıza da dikkatlice bakarsanız, kızlardan birinde çok küçük bir fark olduğunu göreceksiniz. Üç kızın da aynı boyut ve şekilde özellikleri var. Ancak ortadaki kızı görürseniz rujunun renginin diğerlerinden farklı olduğunu göreceksiniz.

2-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN