Resimdeki Ünlüyü Tanıdınız mı? Oysa Tüm Türkiye Ve Dünya Onu Tanıyor İşte Sosyal Medyayı Sallayan Fotoğraflar...

Resimdeki Ünlüyü Tanıdınız mı? Oysa Tüm Türkiye Ve Dünya Onu Tanıyor İşte Sosyal Medyayı Sallayan Fotoğraflar...

20 yaşındaki Türk voleybolcunun uzun saçlı fotoğraflarını görenler kendisini tanıyamadı. Tüm Türkiye'nin ve dünyanın adını bildiği ve başarılarını takip ettiği kadın voleybolcunun 12 yaşındaki uzun saçları ile çekildiği fotoğrafları sosyal medyaya düştü. Takipçilerinin çoğunun tanıyamadığı voleybolcunun zamanla büyük bir değişim geçirdiği belirtildi.

Türk voleybolunu dünyaya tanıtan ünlü Türk kadın voleybolcunun uzun saçlı fotoğrafları sosyal medyaya düştü. İsmini yediden yetmişe herkesin bildiği kadın voleybolcu spor hayatındaki başarıları kadar özel hayatı ile de konuşuluyor. İşte her zaman göz önünde olan Türk voleybolcunun inanılmaz değişimine şahitlik eden fotoğrafları...

ebrar-karakurt-kimdir.jpg

6 VE YA 7 YILDA MİLLİ VOLEYBOLCUNUN İNANILMAZ DEĞİŞİMİ

Spor hayatı kadar özel hayatı ile de sosyal medyada sık sık gündem olan Milli voleybolcu Ebrar Karakurt'un yıllar önce voleybola ilk başladığı zamanlara ait fotoğrafları ortaya çıktı. Milli voleybolcunun 6 yılda yaşadığı büyük değişim ortaya çıktı.

ebrar-karakurt-uzun-sacli-hali.jpg

Şu an 22 yaşlarında olan Milli voleybolcu Ebrar Karakurt'un yıllar önceki uzun saçlı ve kilolu hali ortaya çıktı. Ebrar Karakurt'un geçirdiği değişim sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada gündem olan fotoğraflarda, Ebrar Karakurt'un saçlarının uzun olduğu ve şu ankinden daha fazla kilolu olduğu görülüyor. Yıllar içinde milli voleybolcu Ebrar Karakurt resmen başka birine dönüşmüş diyen takipcileri ve Ebrar Karakurt'u tanımakta zorlanırken kimi takipçileri de şu anki Ebrar Karakurt'un çok daha güzel olduğ yorumunu yaptı.

ebrar-karakurt-uzun-sacli.jpg

MİLLİ VOLEYBOLCU EBRAR KARAKURT KİMDİR?

17 Ocak 2000 yılında Balıkesir'de doğan milli voleybolcu Ebrar Karakurt voleybolda pasör çaprazı olarak oynamaktadır. 1,96 boyunda olan 22 yaşındaki Ebrar Karakurt pasör çaprazı olarak oynuyor.

12 yaşında VakıfBank Spor Kulübü'nde voleybol oynamaya başlayan Ebrar Karakurt VakıfBank Spor Kulübünde oynarken iki sene üst üste hem yıldızlar hem de gençler kategorisinde Türkiye şampiyonluğu elde etti. Ebrar Karkurt A Takım'da smaçörü olarak antrenmanlara çıktı ve zaman zaman milli formayı giyme şansı buldu. U23 Milli Takımı'yla Dünya Şampiyonu olan Ebrar Karakurt, U18 Milli Takımı'yla mücadele ettiği Dünya Şampiyonası'nda 'En İyi Smaçör' ödülünün sahibi oldu. 2018 yılında VakıfBank A Takımı'na yükselen Karakurt 1 Kulüpler Dünya Şampiyonası Şampiyonluğu ve 1 Türkiye Ligi Şampiyonluğu yaşadı.

ebrar-karakurt.jpg

EBRAR İSMİNİN ANLAMI NE?

Son yıllarda özellikle kız çocuklarında Ebrar ismi konulmaya başlandı. Ebrar isminin anlamı saflık ve temizlik demektir. Ebrar ismi aynı zamanda güzel huyu ve ahlakı işaret eder. Bu ismi taşıyan çocukların büyüdüklerinde dürüst ve merhametli olacaklarına inanılır. Çünkü insanların kişiliklerinin isimleri tarafından da şekillendirildiğine inanılır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN