Reytingleri silip süpürecek yeni dizi! Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un rol aldığı aile bakın ne zaman başlayacak

Reytingleri silip süpürecek yeni dizi! Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un rol aldığı aile bakın ne zaman başlayacak

Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Nejat İşler ve Canan Ergüder'in yer aldığı 'Aile' dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Fragman sosyal medyada büyük ilgi toplarken dizinin ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. İşte dizinin yayınlanacağı tarih.

Senaryosu Hakan Bonomo tarafından kaleme alınan, yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız'ın oturduğu, yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerinde ise Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Nejat İşler ve Canan Ergüder'in yer aldığı 'Aile' dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanın ardından dizinin ne zaman ekranlara geleceği ise merak konusu oldu.

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Ay Yapım’ın yeni dizisi Aile dizisi için geri sayım başladı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’yı uzun zaman sonra bir araya getirecek dizinin ilk fragmanı büyük ilgi topladı. Dizinin yayın tarihi, konusu ve oyuncuları merak edilip araştırılmaya başlandı.

Hakan Bonomo tarafından senaryosu yazılan Ay Yapım imzalı Aile dizisi, Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

KADROSU

Dizide Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'a Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ece Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Dizinin ne zaman ekranlara geleceği merak konusu olurken henüz resmi bir açıklama gelmedi. Show TV, dizinin 'yakında' yayınlanacağını açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN