Rihanna'ya akılalmaz 'evlilik teklifi': Zorla evine girmeye çalıştı

Rihanna'ya akılalmaz 'evlilik teklifi': Zorla evine girmeye çalıştı

Dünyaca R&B yıldızı Rihanna'nın saplantılı bir hayranı, "evlilik teklif etmek için" ünlü şarkıcının evine girmeye çalıştı. Güvenlik ekiplerinin, polise haber vermesiyle tutuklanan adamın "hiçbir yasayı çiğnemediği" belirtildi.

Geçtiğimiz haftalarda Super Bowl'un devre arası şovunda sahne alıp, performansı sırasında ikinci kez hamile olduğunu duyurmasıyla gündem olan Barbadoslu şarkıcı Rihanna, saplantılı bir hayranının evine girmeye çalışmasıyla hayatının şokunu yaşadı.

Ünlü şarkıcının evine girmeye çalışan adam, polis tarafından tutuklandı. Şarkıcının Los Angeles'taki evine giren kimliği belirsiz adamın, şarkıcıya evlenme teklif etmek istediği öğrenildi.

TMZ'nin haberine göre, evden uzaklaşması istenen adamın hiçbir yasayı çiğnemediği bildirildi.

Olayın yaşandığı esnada şarkıcının evde olup olmadığı bilinmiyor.

2018 yılında da Eduardo Leon adındaki bir adam, Rihanna'nın Los Angeles'taki evine girmiş hatta en az bir gün evde vakit geçirmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN