Rock grubu Merlyn'den yeni single

Rock grubu Merlyn'den yeni single

Klasik Rock sounduna kendi yorumlarını katarak bir tarz ortaya koymayı hedefleyen Rock grubu Merlyn, 'Dön Deme' isimli yeni 'single'ını yayınladı.

Rock grubu Merlyn yeni ‘single’ yayınladı. Grup üyeleri, Türkiye’de ana akım Rock müzik anlayışının geçtiğimiz on yılda yaşadığı bozulmayı önleyip eski tadını kazandırmayı amaçladıklarını belirtiyor.

2017 yılında çıkardıkları “Ayağa Kalk” isimli albümlerini ‘uzun yolculuklarının ilk durağı’ olarak tanımlayan Merlyn, yeni ‘single’ı “Dön Deme” ile dinleyicilerinin karşısına çıktı.

'ÇIKTIĞIMIZ MERDİVENİN BASAMAKLARINI KENDİMİZ DÖŞÜYORUZ’

Ürettikleri eserleri farklı insanlarla paylaşmanın tadının bambaşka olduğunu ifade eden grup, “Dön Deme”nin oluşum macerası için de geriye dönüp baktıklarında, kendilerindeki gelişimi görmelerini sağlayan ve her zaman daha iyisi için kendileri ile yarıştıkları bir süreç olduğunu ifade ettiler.

Grup üyeleri, Ozan Öner’in müzik prodüktörlüğünde ve Pür Müzik’te kaydedilen ve GRGDN Müzik etiketiyle yayınlanan “Dön Deme” teklisi için, “Demir dövercesine fikirlerimizi çarpıştırdık ve artık hikayemizi dinleyicilerimiz ile birlikte, aynı enerji içinde paylaşacağız' sözlerini kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN