Rüyada sıçan görmenin anlamı ve tabiri üzücü olaylara işaret eder

Rüyada sıçan görmenin anlamı ve tabiri üzücü olaylara işaret eder

Rüyada sıçan görmek; hastalık, kazancın azalması, kıtlık, ekonomik zorluk gibi olumsuz yorumlanır. Bununla birlikte rüyanın görülme şekline göre farklı anlamlara sahiptir. İşte, rüyada sıçan görmenin dini yorumu...

Rüyada sıçan görmek, pek hayırlı yorumlanmaz. Rüyada yatakta sıçan görmek, rüyada evde sıçan görmek ne kadar farklı anlamlar taşısa da pek çok rüya yorumcusuna göre olumsuzdur. En çok bereketsizlik olarak yorumlanan bu tür rüyalarda kişinin etrafında dolaşan kötü niyetli kişilere de işaret eder.

RÜYADA SIÇAN GÖRMEK NE DEMEK?

Can sıkıcı olayların yaşanacağına, kişinin kazancının azalacağına ve ekonomik anlamda sıkıntıya düşeceğine delalet eder. Bununla birlikte bu rüya, rüya sahibinin ya da onun yakın çevresinde bulunan kişilerin sağlığını kaybedeceğine, yuvasının yıkılacağına, üzücü olaylar yaşanacağına ve ağzının tadının bozulacağına işaret eder.

RÜYADA YATAKTA SIÇAN GÖRMEK

Rüyada yatakta sıçan görmek, rüya sahibinin yakın çevresinde olan kötü niyetli bir kadın olduğu anlamını taşır. Bu kişi, rüya sahibinin hayatını olumsuz müdahalelerde bulunur, üzerine vazife olmayan ve ona ihtiyaç bulunmayan durumlarda bile gerekli gereksiz kişinin hayatına karışır, onu yönetmeye çalışır. Ancak bu kişi bunları yaparken rüya sahibinin iyiliğini değil kendi çıkarlarını gözetmektedir.

RÜYADA SIÇAN DERİSİ GÖRMEK

Rüyada sıçan derisi görmek, rüyayı gören kişinin çevresindeki art niyetli kadına işaret eder. Rüyayı gören kişi bu kadın üzerinden az bir kazanç elde edecektir.

RÜYADA EVDE SIÇAN GÖRMEK

Rüyada evde sıçan görmek, işlerin kötüye gideceği, ekonomik açıdan zarar görüleceği, rüya sahibinin evinde bereketin azalacağı anlamlarını taşır.

RÜYADA SIÇAN AVLADIĞINI GÖRMEK

Rüyada sıçan avladığını görmek, kötü huylu ve kötü niyetli bir kadın ile birlikte olmaya delalet eder.

RÜYADA SIÇANA TAŞ ATTIĞINI GÖRMEK

Rüyada sıçana taş attığını görmek, dedikodu yapılacağına delalet eder. Rüyasında sıçana taş attığını gören kişi, iyi olmayan bir kadın hakkında dedikodu yapar ya da iyi olmayan bir kadınla bir araya gelerek başka birinin dedikodusunu yapar.

RÜYADA SIÇANLARIN OYNAŞTIĞINI GÖRMEK

Rüyada sıçanların oynaştığını görmek, rüya sahibinin sağlığının yerinde olsa bile aniden rahatsızlanarak hasta düşeceği anlamını taşır.

RÜYADA ÇOK SAYIDA SIÇAN GÖRMEK

Rüyada çok sayıda sıçan ve bu sıçanların evde dolaştığını görmek, tüm olumsuz sıçan rüyalarının aksine oldukça hayırlıdır ve kişinin kazancının artacağı ve evinin bereketleneceği şeklinde yorumlanır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN