Rüyada saç dökülmesi görmenin tabiri nedir? Hayra vesile olmadığı söylenir

Rüyada saç dökülmesi görmenin tabiri nedir? Hayra vesile olmadığı söylenir

Rüyada saç dökülmesi görmek, pek çok rüya yorumcusu tarafından bu rüyanın hayırlara vesile olmadığı yönünde yorumlanır. Fakat yine de görülme şekline göre farklı anlamlar taşıyabilir. İşte, rüyada saç dökülmesi görmenin anlamı...

Rüyada saç dökülmesi görmek genellikle olumsuz olarak yorumlanır. İtibarını kaybetmeye, fakirliğe, geçim sıkıntısına ve kıtlığa delalet eder. Özellikle iş yaşamında ve ekonomik anlamda pek çok sıkıntının yaşanacağının habercisidir.

RÜYADA SAÇ DÖKÜLMESİ GÖRMEK

Rüyada saç dökülmesi görmek, bir iş yerinde müdür ya da şef gibi yüksek makamlarda olan rüya sahibinin makamını kaybedeceği ve itibarının yerle bir olacağı şeklinde yorumlanır.

Bununla birlikte, böyle bir rüya gören kişinin geliri kesilecek, yokluk, fakirlik ve geçim sıkıntısı içine girecek anlamı da bulunur.

Rüyada saç dökülmesi görmek, kimi rüya yorumcularına göre, rüyayı gören kişinin bir yakınından haber alacağı ve bu haberle büyük üzüntü yaşayacağı anlamını taşır.

Rüyada saçı tamamen dökülmüş bir kadın görmek, hile, üç kağıt ve dolandırıcılık olarak tabir edilir. Yüne bu rüya, rüyayı gören kişinin haksızlığa uğrayacağına ve üzerine iftira atılacağına delalet eder.

RÜYADA SAÇ GÖRMEK

Rüyada saç görmek, hayırlı anlamlara sahiptir ve rüya sahibinin özrünün uzun olacağına ve zenginlik içinde yaşayacağına işaret eder.

RÜYADA DAĞINIK SAÇ GÖRMEK

Rüyada dağınık saç görmek, rüya sahibinin gereksiz harcamalar yapacağı ve parasının boşa gideceği şeklinde yorumlanır.

RÜYADA SAÇA KINA YAKTIĞINI GÖRMEK

Rüyada saça kına yaktığını görmek, ferahlığa, sağlığa, huzura ve esenliğe kavuşmaya delalet eder.

RÜYADA SAÇ KESTİRDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada saç kestirdiğini hem de saç kestiğini görmek, uyarı niteliğindedir ve rüya sahibinin karşısına çıkabilecek olan kötü durumlara hazırlıklı olması gerektiğini işaret eder.

RÜYADA SAÇIN GÜRLEŞTİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada saçın gürleştiğini görmek, çok hayırlı bir rüyadır ve yaşanacak beklenmedik sürprizlere ve ani gelen güzelliklere delalet eder.

RÜYADA SAÇ TARADIĞINI GÖRMEK

Rüyada saç taradığını görmek, rüya sahibinin farkında olmadan yaptığı bir hata nedeniyle üzüntü yaşayacağı şeklinde yorumlanır.

RÜYADA SAÇ DÖKÜLMESİ VE KEL KALDIĞINI GÖRMEK

Rüyada saç dökülmesi ve kel kaldığını görmek, rüya sahibinin içinde bulunduğu bir işte aksilikler çıkacağına ve beklenmedik problemler oluşacağı şeklinde yorumlanır. Bununla birlikte kişinin girdiği işlerde muvaffak olamayacağı ve sevdikleriyle arasının bozulacağı, elindeki parayı kısa sürede kaybedeceği, maddi ve manevi zararlar yaşayacağına işaret eder.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN