Rüyada sümüklü böcek (salyangoz) görmenin tabiri nedir? İşlerin ağır ilerleyeceği anlamına gelir

Rüyada sümüklü böcek (salyangoz) görmenin tabiri nedir? İşlerin ağır ilerleyeceği anlamına gelir

Rüyada sümüklü böcek görmek, hemen her rüyada olduğu gibi, görülme şekline göre değişik yorumlara sahiptir. Bununla birlikte, rüyada sümüklü böcek öldürdüğünü görmek, sümüklü böcek yediğini görmek ve sümüklü böcek toplamak gibi farklı şekillerde de görülebilir. İşte, rüyada salyangoz (sümüklü böcek) görmenin dini yorumu...

Rüyada sümüklü böcek görmek, rüya sahibinin çeşitli nedenlerle çok gezeceği şeklinde yorumlanırken, aynı zamanda bu hayvanın doğasında olduğu gibi rüya sahibinin de işlerinin ağır ilerleyeceği anlamını taşır.

RÜYADA SÜMÜKLÜ BÖCEK GÖRMEK

Rüyada sümüklü böcek görmek, rüyayı gören kişinin, gerek eğitim hayatı, gerekse iş hayatı nedeniyle devamlı ikamet değiştireceği, deyim yerindeyse diyar diyar gezeceği şeklinde yorumlanır. Bu gezmeler, şehirden şehre de olabilir ülkeden ülkeye de. Bu taşınmalar, rüya sahibinin mesleği ya da okuluyla ilgili gibi özel hayatıyla da ilgili olabilir.

Bununla birlikte, rüyada sümüklü böcek görmek, rüyayı gören kişinin bazı işlerinin ağır ilerleyeceği ve bu yüzden sabırsızlık yaşayacağına işaret eder. Aynı zamanda rüya sahibinin yaşam isteği kalmayacağı, her hareketinde bir ağırlık olacağı şeklinde ifade edilir.

RÜYADA SÜMÜKLÜ BÖCEK ÖLDÜRDÜĞÜNÜ GÖRMEK

Rüyada sümüklü böcek öldürdüğünü görmek, rüyayı gören kişinin bir zaman önce hiddetle terk ettiği, bir daha dönmem dediği yere veya kişiye yeniden dönmek zorunda kalacağı, deyim yerindeyse tükürdüğünü yalayacağı anlamını taşır.

RÜYADA SÜMÜKLÜ BÖCEK YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada sümüklü böcek yediğini görmek, rüyayı gören kişinin canının sıkılacağı bir olayla karşılaşacağına ancak içinde bulunduğu durumdan dolayı bu olayı görmezden geleceğine delalet eder. Rüya sahibi sevdiklerinin üzülmemesi için, onların canının sıkılmaması için ve başlarının belaya girmemesi için kabullenmesi zor olan lafları duymazdan gelecek veya içinde bulunduğu duruma sabretmek zorunda kalacağı anlamını taşır.

RÜYADA SÜMÜKLÜ BÖCEK TOPLADIĞINI GÖRMEK

Rüyada sümüklü böcek topladığını görmek, çok hayırlı bir rüyadır ve rüyayı gören kişinin kısmetinin açılacağına, keyfinin artık yerine geleceğine delalet eder. Kazancı artan rüya sahibi birikim yapmaya başlar, geleceğini güvence altına alır. Daha önce mal varlığı olmayan kişi yaptığı yatırımlar sayesinde kendini güvende hisseder.

RÜYADA EVDE SÜMÜKLÜ BÖCEK GÖRMEK

Rüyada evde sümüklü böcek görmek, rüyayı gören kişinin bir süre önce oldukça uygun fiyatlı aldığı bir mal varlığının bir anda değerlenerek çok kar yapacağına, rüya sahibinin elindeki bu kısmeti iyi değerlendirdiği taktirde kazanç sağlayacağına delalet eder.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN