Saatlerce beklese yine acımıyor! Çayın icerisine birkaç tane eklemek yeterli, bu şekilde tadına doyum olmuyor

Saatlerce beklese yine acımıyor! Çayın icerisine birkaç tane eklemek yeterli, bu şekilde tadına doyum olmuyor

Çayın içerisine sadece birkaç tane ekleyin! Üstelik saatlerce beklese bile çayın tadında acı meydana gelmiyor! Bununla içilen çayın lezzetine doyum olmuyor...

Sıcacık demleriyle ruhlarımızı ısıtan çayın, bekledikçe acı bir tat kazanması her çay severin kabusu olabilir. Ancak çayın tadının acılaşmasını önlemenin pratik, doğal ve lezzetli bir yolu var.

ÇAYIN ACILAŞMAMASINI BU ŞEKİLDE ÖNLEYİN

cay.jpg

Çay tutkunları, demlikler dolusu çay içmeyi bir ritüele dönüştürürken, çayın acılaşması en çok onları üzebilir. Ancak, çayı demlerken çözüm basit: kaynar su ile birlikte çayın içine bir adet küp şeker ya da bir tatlı kaşığı toz şeker eklemek, çayın acı bir tat kazanmasını engelliyor.

BU YÖNTEMLE ÇAY ACILAŞMIYOR

cay1.webp

Bununla birlikte, çayı demlerken başka bir püf noktası da var. Demliğe önce kaynar suyu koyup ardından çayı eklemek, çayın tadının acılaşmasını engelliyor..

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN