Sadakatsiz son bölümde Asya Günalan yüzleşmesi kolay olmayan sayfayı açıyor!

Sadakatsiz son bölümde Asya Günalan yüzleşmesi kolay olmayan sayfayı açıyor!

Ekranların sevilen dizisi Sadakatsiz, yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Sezon finaline adım adım yaklaşırken, Bennu Yıldırımlar'ın Asya Günalan rolüyle diziye dahil olmasıyla birçok sürpriz yaşanacak. İşte, heyecan uyandıran son fragman...

Sadakatsiz 30. yeni bölüm neler olacak, merak konusu oldu. Zira, yapacağı yeni başlangıçlar için büyük heyecan duyan Asya Yılmaz'ın karşısına çıkan 'Asya Günalan' sürprizi, hiç beklemediği bir sayfanın açılmasına neden oluyor. Asya ile Volkan'ın yüzleşmesi ise bu kez farklı bir noktaya gidiyor.

SADAKATSİZ 30. BÖLÜM FRAGMANI

60a36be1ebc830190c983428.jpg

30. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken iddialı dizi Sadakatsiz'in 30. bölümü, 19 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 21.00'de Kanal D'de ekranlara gelecek. Öncesinde ise saat 20.00'de son bölümün tekrarının yayınlanacağını hatırlatalım. Sadakatsiz tüm bölümler izlemek için kanalın Youtube sayfasına göz atmak mümkün.

Sadakatsiz son bölümde neler oldu, hafızaları tazeleyelim: Derin'in çaresizliği ile büyük bir ikileme sürüklenen Volkan boşanma kararını yeniden düşünmek zorunda kalır. Üzerine oynanan oyunları bozmaya kararlı olan Asya'nın ortaya çıkardığı, gerçekler hem Derin hem ailesi için büyük çatışmaların habercisi olur. Büyük bir çıkmaza düşen Volkan Asya'ya kendini anlatmayı bu kez başarır.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sadakatsiz 30. bölüm özeti: Asya Günalan'ın gelişi, Asya’nın geçmişinde yüzleşmesi kolay olmayan bir sayfayı aralamıştır. Asya'ya verdiği sözü tutmaya kararlı olan Volkan ondan uzak dururken, Asya da kendi adına yeni kararlar alma arifesindedir. Ali'nin doğum günü, geçmişle gelecek arasında beklenmedik bir köprü kurarken, herkesi bir araya getiren partideki hangi sürpriz gelişme o günü unutulmaz kılacaktır?

60a36bdfebc830190c983403.jpg

SADAKATSİZ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu, senaryosunu Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk'un kaleme aldığı, müziklerini Cem Öget'in yaptığı Sadakatsiz dizisi oyuncu kadrosunda; Cansu Dere (Asya), Caner Cindoruk (Volkan), Alp Akar (Ali), Yeliz Kuvancı (Bahar), Melis Sezen (Derin Güçlü), Özge Özder (Derya Samanlı), Eren Vurdem (Mert), Aydan Taş (Didem), Burak Sergen (Haluk Güçlü), Gözde Seda Altuner, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Emir Taro Tekin, Hikmet Körmükçü gibi isimler yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN