Sadakatsiz sezon finali yapıyor: Asya ile Derin için hesaplaşma vakti!

Sadakatsiz sezon finali yapıyor: Asya ile Derin için hesaplaşma vakti!

Bu akşam 31. bölümüyle ekranlara gelecek Sadakatsiz dizisi, 1. sezon finaliyle izleyenleri hop oturtup hop kaldıracak. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen'in başrollerini paylaştığı sevilen diziye son olarak Bennu Yıldırımlar konuk oyuncu olarak dahil oldu. İşte, yeni bölüm son fragman...

Sadakatsiz sezon finali özet, belli oldu. Yayın hayatına 7 Ekim 2021 günü başlayan Sadakatsiz dizisi bu sezon son kez ekranlara geliyor. Derin karakterini oynayan Melis Sezen, Instagram hesabından veda paylaşımı yaptı. Dizinin Asya'sı Cansu Dere ile çekilen fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu, "Paydos" notunu düştü.

2021-06-02-180849.jpg

SADAKATSİZ 2. YENİ SEZON NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Her çarşamba Kanal D ekranlarında yayınlanan iddialı dizi Sadakatsiz, yaz mevsimiyle beraber sezon finali yapıyor. 2 Haziran 2021 günü ekranlara gelecek 31. bölümde sezon finali yapacak dizi ekibi, yaz tatilinin ardından setlere geri dönecek. Sürükleyici hikayesiyle beğeni toplayan Sadakatsiz dizisinin 2. yeni sezon ekim ayında Kanal D'de yeniden izleyicisiyle buluşacak.

SADAKATSİZ SEZON FİNALİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların sevilen dizisi Sadakatsiz'in 1. sezon finali (31. bölümü), 2 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 21.00'de Kanal D'de seyircisiyle buluşacak. Saat 20.00'de ise önceki bölümün tekrarı yayınlanacak. Sadakatsiz tüm bölümler izlemek için dizinin Youtube sayfasına göz atabilirsiniz.

Sadakatsiz son bölümde neler oldu, göz atalım: Asya Günalan'ın gelişi, Asya Yılmaz'ın geçmişinde yüzleşmesi kolay olmayan bir sayfayı aralamıştır. Asya Yılmaz'a verdiği sözü tutmaya kararlı olan Volkan ondan uzak dururken, Asya Yılmaz da kendi adına yeni kararlar alma arifesindedir. Ali'nin doğum günü, geçmişle gelecek arasında beklenmedik bir köprü kurarken, herkesi bir araya getiren partideki hangi sürpriz gelişme o günü unutulmaz kılar.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sadakatsiz sezon finali (31. bölüm) özeti: Asya, Derin'le konuşmak üzere kapısına dayanıyor. Derin Asya'nın konuşma teklifini kabul ediyor. Gönül ise Derin'in gitmesine karşı çıksa da başarılı olamıyor. Derin ve Asya arabayla uçurumun eşiğinde ölümle karşı karşıya geliyor. Asya ve Derin, uçurumdan yuvarlanıyor! Asya'nın Derin'in hamilelik yalanının ortaya çıkarması, iki kadın için yeni bir yüzleşmenin habercisidir. Asya ve Derin'in birbirine kanıtlamak istediği gerçekler geçmiş ve geleceğin çetin bir hesaplaşmasına dönüşür. Volkan, tüm sır perdelerini bir bir aralayan bu yoldan Asya ve Derin'i döndürmeyi başaracak mıdır? Gerçek ile yalanın, ihanet ile sadakatin son savaşından kim galip çıkacaktır?

SADAKATSİZ SEZON FİNALİ (31. BÖLÜM) 2. FRAGMAN

SADAKATSİZ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu, senaryosunu Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk'un kaleme aldığı, müziklerini Cem Öget'in yaptığı Sadakatsiz dizisi oyuncu kadrosunda; Cansu Dere (Asya Yılmaz), Caner Cindoruk (Volkan), Alp Akar (Ali), Yeliz Kuvancı (Bahar), Melis Sezen (Derin Güçlü), Özge Özder (Derya Samanlı), Eren Vurdem (Mert), Aydan Taş (Didem), Burak Sergen (Haluk Güçlü), Gözde Seda Altuner, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Emir Taro Tekin, Hikmet Körmükçü, Bennu Yıldırımlar (AsyaGünalan ) gibi isimler yer alıyor.

SADAKATSİZ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Sadakatsiz dizisinin çekimleri Tekirdağ'da gerçekleştiriliyor. Süleymanpaşa ilçesindeki Barlar Sokağı'nda ilk bölüm çekimleri yapılan dizinin, ilerleyen bölümlerde Hükümet Caddesi'nde de çekimleri gerçekleştirildi. Sonraki haftalarda yeni bölüm çekimlerinin İstanbul'da devam etmesi bekleniyor.

SADAKATSİZ KONUSU NE?

Asya başarılı bir doktordur ve kocası Volkan harika bir eş ve oğulları Ali'ye şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek ailesi, onun hayalindeki huzur ve mutluluk dolu bir hayatının her şeyidir. Ta ki, Asya, Volkan'ın atkısında sarı uzun bir saç teli görene dek. Volkan'ı, evliliğini ve mutlu sandığı yuvayı sorgulamaya başladığında karşısına çıkan her bir iz, Asya'yı bambaşka sonuçlara ulaştırır. Bundan sonra Asya'yı çok zorlu bir yol beklemektedir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN