Kuruluş Osman son bölümde Bizans-Moğol ordusu Kayı Boyu'na karşı!

Kuruluş Osman son bölümde Bizans-Moğol ordusu Kayı Boyu'na karşı!

Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluş sürecine giden Kayı Boyu dönemini konu edinen Kuruluş Osman, yine aksiyon dolu bir bölümle ekranlara gelecek. Nikola ve Togay'ın güçlerini birleştirmesi uç bölgesinde dengeleri nasıl değiştireceği merak konusu oldu. İşte, yeni bölüm son fragman...

Kuruluş Osman 61. yeni bölüm neler olacak, heyecanla bekleniyor. Osman Bey, Söğüt'teki işlerini halletmek üzere geride kalırken, göç katarın yola çıktıktan bir süre sonra Togay yönetimindeki Moğolların saldırısına uğrar. Katarın güvenliğinden sorumlu Bamsı Bey, Togay tarafından ağır biçimde yaralanır. Saldırıyı haber alan Osman Bey ve alpleri Moğol saldırısını püskürtmek için harekete geçer.

KURULUŞ OSMAN 61. BÖLÜM 1. FRAGMAN

0x0-61-bolum-foto-galeri-1622533657891.jpg

61. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Güçlü oyuncu kadrosuyla severek izlenen Kuruluş Osman dizisinin 61. bölümü, 2 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 21.00'de ATV'de yayınlanacak. Ancak daha önce saat 20.00'de son bölümün tekrarı ekranlara gelecek. Kuruluş Osman tüm bölümler izlemek için dizinin resmi Youtube kanalını ziyaret etmek mümkün.

Kuruluş Osman son bölümde neler oldu, göz atalım: Osman Bey ve Malhun Hatun'un evliliği için Kayı Obası'nda düğün toyu kurulur. Uç bölgesinin Türk beylerinin de katıldığı görkemli bir düğün yapılırken, Bala Hatun bu evliliğe olur vermesine rağmen acısını içine atmaya çalışır. Mevsimin gelmesi ile düğün toyu ertesinde Kayı obasının Domaniç yaylasına göçmesine karar verilir. Obada hazırlıklar tüm hızıyla sürerken, Moğol valisinin uyarılarına rağmen Togay anlaşmayı bozarak Osman Bey'e saldırmaya karar verir.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kuruluş Osman 61. bölüm özeti: Bamsı Bey'in şehit düşmesinin ardından, Osman Bey, Togay'dan intikam almak için ant içer. Osman Bey'i can evinden vurduğunun farkında olan Togay ise Nikola ile ittifakını geliştirip Kayılara son darbeyi vurmak için büyük bir ordu kurar.

Moğol kampına yaptığı baskınla Togay'a darbe indiren Osman Bey, Togay'ı bulmak için tüm imkanlarını seferber eder. Nikola'dan aldığı askerlerle ordusunu büyüten Togay ise cenk meydanında Osman Bey'e ve alplerinin karşısına dikilir.

Osman Bey, birleşik Bizans-Moğol ordusunu mağlup edebilecek mi? Osman Bey, Bamsı Bey'in intikamını almak için nasıl bir oyun kuracak? Nikola ve Togay'ın güçlerini birleştirmesi uç bölgesinde dengeleri nasıl değiştirecek? Kayı Obası'nda Bala Hatun ve Malhun Hatun arasında neler yaşanacak? Vali Yargıcı'nın emrine karşı gelen Togay, ne planlıyor?

0x0-61-bolum-foto-galeri-1622533662006.jpg

KURULUŞ OSMAN OYUNCULARI KİMLER?

Bozdağ Film'in yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Aslı Zeynep Peker Bozdağ, Ozan Bodur'un yazdığı, yönetmen koltuğuna Metin Günay'ın oturduğu Kuruluş Osman oyuncu kadrosunda; Burak Özçivit (Osman Bey), Nurettin Sönmez (Bamsı Beyrek), Emre Basalak (Gündüz Bey), Özge Törer (Rabia Bala Hatun), Buse Arslan (Aygül Hatun), Aslıhan Karalar (Burçin Hatun), Açelya Özcan (Ayşe Hatun), Yiğit Uçan (Boran Alp), Emel Dede (Gonca Hatun), Ömer Ağan (Saltuk Alp), Ayşen Gürler (Helen), Seda Yıldız (Şeyh Edebali), Abidin Yerebakan (Akça Derviş), Serkan Tatar (Pehlivan Derviş), Burak Çelik (Göktuğ Alp), Çağrı Şensoy (Cerkutay), Çağkan Çulha (Bahadır), Mete Deran (Çetin Alp), Ümit Belen (II. Andronikos), Erkan Avcı (Aya Nikola), Ahmet Yenilmez (Demirci Davut), Emin Gürsoy (Kumral Abdal), Oğuz Kara (Ahmet Alp), Fatih Ayhan (Baysungur Alp), Cüneyt Arkın (Aksakallılar Lideri), Kanbolat Görkem Arslan (Saru Batu Savcı Bey), Seray Kaya (Lena Hatun), Umut Karadağ (Muzaffereddin Yavlak Arslan), Maruf Otajonov (Geyhatu Han), Zabit Samedov (Gence Bey), Mert Turak (Petrus/Süleyman), Tekin Temel (Simon/Melik), Yıldız Çağrı Atiksoy (Malhun Hatun), Şahin Ergüney (Ömer Bey), Ahmet Kaynak (Bahadir Bey), Teoman Kumbaracıbaşı (Togay), Gözel Rovshanova (Alaca Hatun), Şevket Süha Tezel (Efharisto Kalanoz), Emre Koç (Camuka) gibi isimler yer alıyor.

KURULUŞ OSMAN 61. BÖLÜM 2. FRAGMAN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN