Masumlar Apartmanı son bölümde Han ile İnci arasında ipler kopma noktasında!

Masumlar Apartmanı son bölümde Han ile İnci arasında ipler kopma noktasında!

Adım adım sezon finaline yaklaşan Masumlar Apartmanı bu akşam yeni bölümüyle seyircisiyle buluşacak. Hayranlarının heyecanla beklediği 36. bölümde Gülben ile Esat'ın annesi karşı karşıya gelecek. İşte, sürprizlerle dolu son fragman...

Masumlar Apartmanı 36. bölüm özet, belli oldu. Yeni fragman birçok iyi haberi beraberinde getirirken gerilimli sahneleriyle de izleyicilere Han ile İnci arasında yaşanacakların ilk sinyallerini veriyor. Gülben, Esat'ın annesiyle zorlu bir tanışma yemeği geçirirken Safiye ise Naci'nin tedaviyi kabul etmesinin mutluluğunu yaşıyor.

MASUMLAR APARTMANI 36. BÖLÜM FRAGMANI

36. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Masumlar Apartmanı'nın 36. bölümü, 1 Haziran 2021 Salı günü saat 21.00'de TRT 1'de yayınlanacak. Saat 20.00'de önceki bölümün tekrarı izleyicisiyle buluşacak. Masumlar Apartmanı tüm bölümler izlemek için TRT'nin ücretsiz dijital platformuna bakabilirsiniz.

Masumlar Apartmanı son bölümde neler oldu, göz atalım: Safiye, öğrendiği gerçeği daha hazmedememişken bir yandan da Han'ı ne kadar tanıdığını sorgulamaya başlar. Han, ablasına kendini nasıl açıklayacağını düşünürken, yardım etmesini beklediği son kişi ona yol gösterir. İnci'yi terapiyi bırakmaktan başka çaresi olmadığına ikna etmek içinse başka bir planı vardır.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Masumlar Apartmanı 36. bölüm özeti: Gülru ve Tomris'in ani gelişi, Naci ve Safiye arasında büyük bir gerilime sebep olur. Safiye, Naci'yi tedaviye ikna etmek için, aralarının bozulmasını bile göze alarak elindeki en güçlü kozu kullanmıştır. Naci, Safiye'ye kararını açıklamak için çok özel bir yer seçer.

Hiç beklemediği bir anda Esat'ın annesi Şennur ile tanışan Gülben, bu tanışmayı kazasız belasız atlatsa de asıl sınavı Şennur'un yemek davetinde verecektir. İnci ise Han'a bir sürpriz planlar. Ancak bu planı gerçekleştirebilmek için Safiye'nin olmazsa olmaz kurallarından birini aşması gerekecektir.

MASUMLAR APARTMANI 36. BÖLÜM ÖN İZLEME

MASUMLAR APARTMANI OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, senaryosunu Deniz Madanoğlu kaleme aldığı, yönetmenlik koltuğunda Çağrı Lostuvalı'nın oturduğu Masumlar Apartmanı'nın oyuncu kadrosunda; Birkan Sokullu (Han Derenoğlu), Farah Zeynep Abdullah (İnci), Ezgi Mola (Safiye Derenoğlu), Merve Dizdar (Gülben Derenoğlu), Uğur Uzunel (Esat), Alper Saldıran (Uygar), Metin Coşkun (Hikmet), Esra Ruşan (Esra), Atilla Şendil (Memduh), Emir Özden (Ege), Gizem Katmer (Neriman) gibi isimler yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN