EDHO son bölümde 'Savaş' paniği: Çakırbeyli'ye yeni düşman!

EDHO son bölümde 'Savaş' paniği: Çakırbeyli'ye yeni düşman!

Ekranların uzun soluklu dizilerinden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, bu akşam yeni bölümüyle izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Son fragmanda "Sana öyle bir düşman buldum ki, vur vur bitmez!" sözleri dikkat çekiyor. İşte detaylar...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 197. bölüm özet, ortaya çıktı. Bu hafta dengeler değişiyor. Ömür ile İlyas'ın arasının düzelmesi dikkatlerden kaçmazken, yaşadığı yakınlaşma ise İlyas'ın, Ömür'ü affettiğini düşünülür. Hızır Çakırbeyli ise yeni düşmanı Savaş'ı tanımak için bir kaç araştırma yaptırır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 197. BÖLÜM FRAGMANI

0x0-197-bolum-foto-galeri-1622446640472.jpg

EDHO 197. BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 197. bölümü, 1 Haziran 2021 Salı günü saat 21.00'de ATV'de izleyicisiyle buluşacak. Fakat daha önce saat 20.00'de son bölümün tekrarının yayınlanacağını belirtelim. EDHO tüm bölümler izlemek için kanalın internet sitesini ziyaret etmek mümkün.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm neler oldu, hafızaları tazeleyelim: Hızır Çakırbeyli, verdiği savaşta tek tek sevdiklerini kaybeder. Hızır Ali'nin Didem ile evlendiği gün saldırıya uğramasıyla şok yaşayan Çakırbeyli ailesi, Didem'in acı haberi ile yıkılır. Kızının ölüm haberiyle kendini kaybeden Haşmet Façalı ise saldırının arkasındaki isim olan Rıdvan'ın mekanı basar. Rıdvan'ın adamlarını tek tek indiren Haşmet Façalı, yediği kurşunlarla yere yığılır.

0x0-197-bolum-foto-galeri-1622446643532.jpg

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

EDHO 197. bölüm özeti: Hızır Çakırbeyli, Rıdvan ve bağlı olduğu şebekeyle verdiği savaşta sevdiklerini teker teker kaybetmeye başlar. Gelini Didem Çakırbeyli'nin ölümünün ardından akrabası ve dostu Haşmet Façalı'yı da kaybeden Hızır Çakırbeyli, artık şartları zorlamaya karar verir.

Çakırbeyli ailesi kadar Façalı ailesine de ateş düşer. Yeğeni ve abisinin cenazesinde yapılan bombalı saldırıyla en yakınındaki isim olan Hakan'ı da kaybeden Behzat Façalı, intikam yemini eder. Abisi Haşmet Façalı gibi kendisini kaybetmesinden korkan Hızır Çakırbeyli, kurduğu planın merkezine Behzat Façalıyı koyar.

Evlendiği gün eşini kaybeden Hızır Ali'yi öldürmeyi kafasına koyan Rıdvan, bir hamle de hastanede yapar. Yapılacak saldırıyı ön gören Alpaslan ise kurduğu oyunla Rıdvan'ın bir oğlunu daha tuzağa düşürür. Oğlunu kurtarmak için her yola başvuran Rıdvan ise tüm bağlantılarını kullanarak savaşa yeni bir isim dahil eder.

0x0-197-bolum-foto-galeri-1622446643213.jpg

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ OYUNCULARI KİMLER?

ATV'nin kendi iç yapımı olan, Berna Aruz'un senaryosunu kaleme aldığı, Zübeyr Şaşmaz ve Baran Özçaylan'ın yönetmenliğini yaptığı EDHO oyuncu kadrosunda; Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Hüseyin Avni Danyal (Tufan Tezyürek), Yunus Emre Yıldırımer (Alparslan Çakırbeyli), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli), Ali Sürmeli (Kimsesiz Doğan), Ceren Benderlioğlu (Ömür Çakırbeyli), Emir Benderlioğlu (Behzat Façalı), Yalçın Hafızoğlu (Hızır Ali Çakırbeyli), Turgut Tunçalp (Haşmet Façalı), Sevil Akı Saner (Emine Façalı), Savaş Özdemir (Murat İspirli), Sevinç Kıranlı (Hatice Kalkandere), Hakan Karsak (Temel Kalkandere), Turgay Tanülkü (Şahin Ağa), Pelin Akil (Bahar Sincanlı), Engin Benli (Yaman Korkmaz), Muhammed Cangören (Hamdi Korkmaz), Caner Kurtaran (İshak) gibi isimler yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN