Akrep son bölümde Ahmet'i zehirleyen Ferda'nın timsah gözyaşları

Akrep son bölümde Ahmet'i zehirleyen Ferda'nın timsah gözyaşları

Güçlü kadrosuyla diziseverlerin beğenisini toplayan Akrep dizisi, yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Perihan yenilebileceğini ama asla teslim olmayacağını söylerken Ferda ile beraber kendilerinden emin bir şekilde yürürler. Ahmet'in yere yığılmasıyla Ferda yıkılır ve ne yaptığını sorgular. İşte, sürprizlerle dolu son fragman...

Akrep 24. bölüm neler olacak, merak konusu oldu. Hatırlanacağı üzere, Ayşem, Aras'ın evlilik teklifini kabul eder ve ikili evlilik için hazırlıklara başlar. Bu durum Duru'yu iyice çıkmaza sürükler. Perihan ise Duru'ya bu evliliğin gerçekleşmeyeceğine dair söz verir. Ferda, Ayşem'i hatasından döndürmeye çalışırken, Ahmet bu evliliğin gerçekleşmesi için ısrar eder.

AKREP 24. BÖLÜM 1. FRAGMAN

24. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Sürükleyici hikayesiyle ilgiyle takip edilen Akrep dizisinin 24. bölümü, 3 Haziran 2021 Perşembe günü saat 21.00'de Star TV'de yayınlanacak. Fakat daha önce saat 20.00'de son bölümün tekrarının ekranlara geleceğini belirtelim. Akrep tüm bölümler izlemek için ücretsiz online platform Puhu TV'yi ziyaret edebilirsiniz.

Akrep son bölüm neler oldu, hatırlayalım: Ahmet, Efe'yi üzerine salan kişinin kim olduğunu öğrenmek için Ferda'ya baskı yaparken, Efe hastanede yaşam savaşı vermektedir. Merve, Efe'nin başına gelenlerden ötürü Perihan ve Ferda'yı suçlar. Ancak ne Perihan'ın ne Ferda'nın durmaya niyeti vardır ve bu kez Ahmet'i yavaş yavaş ölüme götürecek bir yol seçerler. Perihan, Ahmet'i ortadan kaldırmak için Ferda'ya zehir verir ve Ahmet'e zehri içirmesini tembihler. Böylelikle arkalarında hiçbir delil bırakmadan Ahmet'in hayatına son vereceklerdir.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Akrep 24. bölüm özeti: Ferda'nın Perihan'dan alıp Ahmet'e içirdiği zehir yavaş yavaş etkisini göstermeye başlar. Ahmet ölüme yaklaşırken, kimi zaman Ferda'nın Ahmet'e aşkı ağır basar ve onu zehirlemenin kararsızlığını yaşar. Bir yanda aşık olduğu Ahmet, diğer yanda ölüm döşeğindeki annesinin son isteği Ferda'yı zor durumda bırakır.

Efe iyileşir ancak içi Ahmet'e karşı intikam duygusu ile dolup taşar. Merve'nin karşı çıkmasına aldırış etmeden Ahmet'in 'Ferda' adını verdiği teknesini ateşe verir. Ahmet ise teknesini yakma cüreti gösteren ismin peşine düşer. Artık hayatını yoluna koymaya başlayan Efe, Merve'ye bir teklifte bulunur.

Annesinin Aras'ın hala Duru'ya aşık olduğunu ifade eden sözleri Ayşem'in içine kurt düşürür. Ayşem, Aras'ın cüzdanında Duru'nun resmini taşıdığını görünce aşkının karşılıksız olduğunu anlar. Tam da nikah tarihi alacakları gün Ayşem, Aras'a büyük bir sürpriz yapar. Aras, Ayşem ile nikah tarihi alacağını düşünürken hiç ummadığı bir şeyle karşılaşır.

AKREP 24. BÖLÜM 2. FRAGMAN

AKREP DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını 1441 Productions'ın üstlendiği, senaryosunu Erkan Birgören'in kaleme aldığı, Gökçen Usta'nın yönetmenliğini yaptığı Akrep dizisi oyuncu kadrosunda; Demet Akbağ (Perihan Emgen), Evrim Alasya (Ferda Kendirci), Yusuf Çim (Aras Sağlam), Beril Pozam (Ayşem Güngör), Suzan Aksoy (Hünkar Arımlı), Aslı Melisa Uzun (Duru Gürsoy), Demet Gül (Hacer), Müge Su Şahin (Merve Elgin), Taha Baran Özbek (Şahin Gürsoy), Esila Umut (İpek Sağlam Gürsoy), Bestemsu Özdemir (Selma), Ahsen Türkyılmaz (Ece Gürsoy), Çağdaş Onur Öztürk (Ahmet Karadağ), Bertan Asllani (Efe) gibi isimler yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN