Bengü doğacak oğluna eşinin adını verecek

Bengü doğacak oğluna eşinin adını verecek

'Zeynep' adında bir kızı olan Bengü, bu yıl doğacak oğluna eşi Selim Selimoğlu'nun adını vereceklerini söyledi. Eşinin erkek çocuk babası olmayı çok istediğini belirten ünlü şarkıcı, "Oğluma 'Junior Selim' diye sesleneceğiz, eşimin hayaliydi" ifadelerini kullandı. İşte, şarkıcı Bengü'nün hayatı...

Gittiği bir alışveriş merkezinde magazin muhabirleriyle ayaküstü sohbet eden Bengü, ikinci hamilelik sürecini paylaştı. Oğluna, eşi Selim Selimoğlu'nun adını vermeyi düşündüklerini söyleyen Bengü, "Zaten eşim Selim'in de hayaliydi. Zeynep ismini ben koymuştum bunu da Selim'e bıraktık" ifadelerini kullandı.

"HENÜZ AŞERMEDİM"

İkinci kez anne olacağını öğrendiğinde çok mutlu olduğunu ve şimdi de hamilelik sürecinin rahat geçtiğini söyleyen başarılı şarkıcı, aşerme ile ilgili soruya, "İkinci çocukta daha çok olur dediler ama oğlum iyi bakıyor annesine. Şu ana kadar aşerme gibi bir durum olmadı" yanıtını verdi.

benguofficial-242387887-579562190053620-7458610090258299358-n.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN