Sadece anne değil izleyenler de çileden çıktı! Müge Anlı'da 18 yaşındaki kızın kaçtığı adam şok etti

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında son yaşananlar tüm Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. 18 yaşındaki kızının kayıp olduğunu ve Müge Anlı'dan bulunması için yardım isteyen anne, genç kızının 51 yaşındaki üfürükçüye kaçtığını duyunca sinir krizi geçirdi. İzleyenlerin ağzı açık kaldı. Canlı yayında yüzleşen 51 yaşındaki adamla annenin kavgası Müge Anlı'yı çıldırttı. Stüdyoda birbirine girdiler. Bakın Müge Anlı'da neler yaşanmış?

Her işlenen olay ile izleyiciler tarafından merakla izlenen Müge Anlı'da son yaşananlar herkesin ağzını açık bıraktı. 18 yaşındaki kayıp kızı için Müge Anlı'dan yardım isteyen anne, gerçeği öğrenince hayatının şokunu yaşadı. Hem anne hem Müge Anlı sinirden çıldırdı. Bu kadarı da pes artık. 18 yaşındaki kız bakın kime kaçmış?

GERÇEĞİ ÖĞRENİNCE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

ATV ekranlarında yayınlanan ve her yeni bölümüyle izleyicileri heyecana boğan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde yer yerinden oynadı. 18 yaşındaki kayıp kızı için yardım çığlıkları atan anne, kızının kaçtığı adamı görünce sinirden çıldırdı. 18 yaşındaki genç kız, 51 yaşındaki üfürükçü bir adamla kaçtığı öğrenildi. Canlı yayında adamla yüzleşen anne gözyaşlarına hakim olamadı.

dfbd-1.jpg

KALÇASINA VE BACAKLARINA DOKUNDU İDDİASI

Kendisinden tam 33 yaş büyük adama kaçarak sarmaş dolaş pozlar veren 18 yaşındaki Hilal, canlı yayına bağlanarak eve geri dönmek istediğini söyledi. 51 yaşındaki adama aşık olduğunu ifade eden Hilal, annesine tepki gösterdi. Canlı yayına bağlanan bir kadın seyirci ise 51 yaşındaki adamın Hilal'in bacaklarına ve kalçasına dokunduğunu söyledi. Hilal ise taciz iddiasını reddetti.

ANNE VE BABA CANLI YAYINDA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Kızının söylediklerine daha fazla dayanamayan anne Şerife Hanım, isyan ederek "Benim çocuğumla birlikteysen eğer onun koltukaltına saklanma. Arlanmaz... Çocuğumun beynini yıkadın. Üfürükçü, dolandırıcı ve tacizcisin" dedi. Kızının "Nankör olma" demesiyle çılgına dönen baba ve anne, canlı yayında avazı çıktığı kadar bağırarak tepki gösterdi.

gfngfn-13.jpg

CANLI YAYINA BAĞLANARAK TEPKİ GÖSTERDİ

Hakkında çıkan taciz iddialarına cevap vermek için hatta bağlanan 51 yaşındaki Süleyman Bey de kendisini şu sözlerle savundu:

"Ahlaksız bir şey olmadı. Ben konuşmaya başlayınca hep susturuyorum. Ben sonuna kadar Hilal'in arkasındayım."

dfbdfb-44.jpg

Müge Anlı ve ailenin isyanı üzerine yüzünü gösteren Süleyman Bey ise geri adım atmadı. Kızının kendisinden yaşça büyük bir adamla birlikte olmasını kabul etmediğini söyleyen anne, canlı yayında gözyaşlarına boğuldu. Anne ve babasının canlı yayında bağırarak tepki göstermesine sinirlenen Hilal ise stüdyoyu terk etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN