Sadece gerçek zekiler resimdeki farklı panteri bulabiliyor! 4 saniyede bulanların IQ'su 120 çıkıyor!

Sadece gerçek zekiler resimdeki farklı panteri bulabiliyor! 4 saniyede bulanların IQ'su 120 çıkıyor!

Bu resimde üç panter var. Panterlerden biri diğerlerinden farklıdır. Farklı olanı 4 saniyede ayırt edebilir misin?

Bir kişinin yüksek veya düşük zeka katsayısına (IQ) sahip olup olmadığını belirlemek için genellikle IQ testleri yapılır. Test, bir kişinin bilişsel yeteneklerini, yani problemleri çözme ve mantıksal olarak muhakeme etme yeteneğini ölçer.

Sözlü, sözel olmayan ve tam ölçekli gibi çeşitli IQ testleri vardır. Bu testler genellikle kapsamlı ve sıkıcıdır. Neyse ki, IQ'nuzu test etmenin heyecan verici ve eğlenceli bir yolu da var: Zeka oyunları.

Zeka oyunları, bir kişinin mantıksal düşünme ve problem çözme yeteneklerini ölçmenin muhtemelen en eğlenceli ve heyecan verici yoludur. Ve senin için hazır bir tane var. Kendinize meydan okumaya ve yol boyunca biraz eğlenmeye hazır mısınız? Başlayalım.

1-011.jpg

RESİMDEKİ FARKLI PANTERİ BULABİLİR MİSİN?

Bu resimde gizlenmiş üç panter var. Bunlardan biri diğerlerinden farklıdır. Bu zeka oyununun amacı, diğer ikisinden farklı olan panteri tespit etmektir. Bunu çözmek için sadece 4 saniyeniz var. Bu nedenle, bir saniye bile kaybetmeyin ve aramaya başlayın.

Her şey gönlünce olsun! Bu bilmece ancak çok dikkat ederseniz çözülebilir. Bu yüzden görüntüyü dikkatlice gözlemleyin ve diğerlerinden farklı bir şey arayın, başaracaksınız. Zaman sınırı içinde resimdeki farklı panteri bulmayı başardın mı? Hala bulamayanlar cevabı öğrenmek için okumaya devam edebilir.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Hazır olduğunuzda aşağı kaydırın ve çözümü görün. Farklı olan panter üçüncü olan. Göz yarıklarına bakın, diğer iki panterden daha büyükler.

2-012.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN