Sadece olağanüstü zekaya sahip kişiler heykellerin arasında saklanan adamı 6 saniyede bulabiliyor! Zekanı test et

Sadece olağanüstü zekaya sahip kişiler heykellerin arasında saklanan adamı 6 saniyede bulabiliyor! Zekanı test et

Heykellerin arasında saklanan insanı bulmanız gerektiğinden, bu beyin jimnastiği sizi kalıpların dışında düşünmeye zorlayacak, ama hepsi bu kadar değil. Bunu yapmak için sadece 6 saniyen var.

Hepimiz zeki olduğumuzu düşünmeyi severiz ama bunu nasıl kanıtlayabilirsiniz? İnternette gezinmeyi bırakıp nasıl yapıldığını göstermenin zamanı geldi.

Zeka oyunları, zihninizi odaklamanın, problem çözme becerilerinizi geliştirmenin ve genel bilişsel işlevinizi geliştirmenin harika bir yoludur. İlk başta zor görünebilirler, ancak bunları ne kadar çok yaparsanız o kadar iyi olursunuz. Heykellerin yer aldığı bu resimde gizli bir adam var. Onu bulabilir misin?

1.jpg

HEYKELLERİN ARASINDAKİ GİZLİ ADAMI BULUN

Yeni bir beyin jimnastiği sizi alışılmışın dışında düşünmeye davet ediyor ve görünüşe göre bunu çözebilirseniz ciddi anlamda zekisiniz.

Sosyal medya üzerinde paylaşılan bu görüntü, çeşitli pozlarda bir grup heykeli gösteriyor, bazıları oturuyor, diğerleri ellerini bir arada tutuyor. İlk bakışta her şey nispeten sıradan görünse de, aramızdaki en zeki kişiler, heykellerin arasında bir insanın saklandığını göreceklerdir. Gizli adamı bulabilir misin?

RESİMDEKİ GİZLİ ADAMI BULDUN MU?

Beyin jimnastiği yaratıcılarına göre, gizli insanı sadece 6 saniyede tespit etmeyi başaranlar en "dikkatli" kişilerdir. Cevap açık olmadığı için düşündüğünüzden daha zor olabilir ve "olağanüstü gözlem becerilerine" ihtiyacınız olacak. Zaman sınırı içinde insanı bulmakta zorlandıysanız endişelenmeyin. Bunu fark ettiğinizde kendinizi anlayacaksınız. Ancak biraz fazladan zaman ayırmanın bir zararı yok.

İşte bir ipucu, her heykele ayrı ayrı yakından baktığınızdan emin olun. Ne giyiyorlar? Hangi aksesuarlara sahipler? Dikkatli bakın, diğer heykellerde olmayan bir detayı göreceksiniz. Hâlâ mücadele ediyorsanız, cevabı görmek için aşağı kaydırın.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Adam resmin sol tarafında görülebiliyor ve saat taktığı için ayırt edilebiliyor. İki kadın heykelinin arasında duran adam, saatin kaç olduğunu görmek için bileklerine bakıyor ve insan olduğunu kanıtlıyor.

2-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN