Sadece üstün zekalılar bulabiliyor! Mısır tarlasındaki balığı bulun: Zekanızı kanıtlayın...

Sadece üstün zekalılar bulabiliyor! Mısır tarlasındaki balığı bulun: Zekanızı kanıtlayın...

Zekanızın farkına varmak adına hazırlanan testlere bir yenisi daha eklendi. Gözlem becerinizi, IQ seviyenizi ve zeka çevikliğinizi ölçen bu testi bazı şartlar altında çözmeniz gerekiyor. Görselde yer alan gizlenmiş balığı 8 saniye içerisinde bulmanız gerekir. Yüksek IQ'lu insanlar kolaylıkla çözüyor. İşte testin detayları...

IQ'SU 150 ÜZERİNDE OLANLAR BALIĞI BULUYOR

Optik illüzyon ile birlikte zekanızı test etmeniz için kısa süreli eğlenceli bir test hazırlandı. Zeka testlerinden birisi olan optik illüzyon testi ile birlikte görselde gizlenen balığı bulmanız gerekir. Üstün zekalı insanlar tarafından 8 saniyeden kısa sürede bulunuyor.

Zekanızı kanıtlamak adına 8 saniyeden daha kısa bir sürede balığı bulabilirsiniz. Sosyal medyada gündem olan optik illüzyon ile birlikte birçok kişi halen balığın yerini arıyor.

Gözlemleme beceriniz, zekanızın çevikliği ve IQ seviyenizi ölçen bu testi belirtilen süre içerisinde yapmanız gerekir. Süreyi aşmanız halinde gizli balığı bulduğunuz süreyi yorumlara yazabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile paylaşarak bu optik illüzyon testini küçük bir rekabete de dönüştürebilirsiniz.

1-008.jpg

MISIR TARLASINDAKİ GİZLİ BALIK

Bugünkü optik illüzyon testinde bireylerin gözünü yanıltmak ve zekasını kandırmak amacıyla görselde iyi bir şekilde gizlenmiş balık bulunuyor. Balık ortama ayak uydurması ile birlikte hiç beklemediğiniz bir yerde olabilir. Ortamda ağırlıklı olan nesnelere ve renklere bakmanız tavsiye edilir.

IQ'su yüksek olan, gözlem becerisi yüksek olan ve zeka çevikliğine sahip olan pratik zekalı insanlar kolay bir şekilde çözebiliyor. Testi çözmek için sadece 8 saniyeniz olduğunu unutmayın. Tamamen odaklanın ve sürenizi başladı. Daha fazla aşağıya inmeniz halinde kopya çekmiş sayılacaksınız. Cevap anahtarı hemen bu yazının altında. Dikkatli ol kopya çekme...

2-011.jpg

BALIĞI KAÇ SANİYEDE BULDUĞUNUZ?

Optik illüzyona bakmanızın üzerinden 8 saniye çoktan geçti. Sizin için hazırlanan bu zeka testinde bir mısır tarlası yer alıyor. Bazılarınız mısır tarlasında balığın ne işi olur diye sorabilirsiniz.

Fakat 8 saniye içerisinde balığı bulmanız halinde gerisinin pek önemi kkalmıyor. Gizli balığı 8 saniyenin üzerinde bulan okurlar ise yorumlarda kaç saniye içerisinde balığı tespit ettiğini yazabilir. İşte mısır tarlasında gizlenmiş balığın yeri ve testin cevabı;

3-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN