Sadece zehir gibi zekaya sahip olanlar resimdeki farklı sayıyı bulabiliyor! Şimdi zekanı test

Sadece zehir gibi zekaya sahip olanlar resimdeki farklı sayıyı bulabiliyor! Şimdi zekanı test

En uyanık gözlere sahip kişiler, resimdeki farklı sayıyı 5 saniye içinde fark edebilir. Yapabilir misin? Şimdi deneyin ve öğrenin!

Optik illüzyonlar, algımızı ve görsel becerilerimizi zorlayan, akıl almaz görüntülerdir. Bu yanılsamalar beynimizin bu karmaşık görsel bilgiyi nasıl işlediğine dair derin bilgiler sağlar.

Optik illüzyonlar beynimizin ve gözlerimizin birlikte çalışmasını sağlar ve bu da onlar için iyi bir egzersiz sağlar. Çalışmalar, kişinin mantıksal ve eleştirel düşünmesini gerektiren optik illüzyonların veya benzer türdeki zorlukların düzenli olarak uygulanmasının, problem çözme becerilerini artırmaya yardımcı olduğunu göstermektedir. Son derece uyanık gözleriniz mi var? Hadi bulalım!

1-001.jpg

RESİMDEKİ FARKLI SAYIYI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan görselde okuyuculara rakamlardan oluşan bir tablo3 sunuluyor. Izgaradaki tüm sayılar, biri hariç aynıdır. Okuyucular için zorluk, farklı sayıyı 5 saniye içinde tespit etmektir. Süre içinde onu fark edebilecek misiniz? Zamanınız şimdi başlıyor!

GİZLİ FARKLARI BULDUN MU?

Bu, gözlem becerilerinizi ölçen basit bir testtir. Farklı sayıları diğerlerinden daha hızlı fark edebilen insanlar en dikkatli gözlere sahiptir. Resmi dikkatlice kontrol edin. Farklı numarayı buldunuz mu? Zaman bitiyor. Tam orada, sadece dikkatlice bakın. Acele edin; zaman geçiyor. Resimdeki gizli sayıyı buldun mu?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Farklı sayıyı fark eden okuyucular, keskin gözlem becerileri nedeniyle büyük bir alkışı hak ediyor. Numarayı zaman sınırı içinde bulamamanız durumunda cevap aşağıda verilmiştir.

Rakamların tamamı 590 iken, üçüncü sütunun alt kısmında yer alan farklı rakam ise 580'dir.

2-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN