Sağa sola borcu olanlar, kredi çekmek hiç bu kadar kolay olmadı! PTT bir SMS'le 10 Bin TL'yi hesabınıza gönderiyor

Sağa sola borcu olanlar, kredi çekmek hiç bu kadar kolay olmadı! PTT bir SMS'le 10 Bin TL'yi hesabınıza gönderiyor

PTT ve Aktif Bank ortaklığı ile sunulan yeni kampanya vatandaşların dikkatinde yer alıyor. Acil nakit ihtiyacı olanlar için kaçırılmayacak fırsat sunuldu. İşte PTT ihtiyaç kredisi hakkındaki tüm detaylar…

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara 10.000 TL'ye kadar kredi verileceği duyuruldu. Düşük faizli kredi için açıklama PTT'den geldi. İşte PTT ihtiyaç kredisi hakkındaki tüm detaylar…


PTT KAMPANYA DETAYLARINI AÇIKLADI


Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan kişilerin katılım sağlayabileceği yeni kampanyanın detayları belli oldu. PTT ve Aktif Bank ortaklığı ile hizmete sunulan yeni kampanya hakkında araştırmalar devam ediyor. 1200 puan ve üzerinde bir kredi notuna sahip olan vatandaşlar düşük faizli kredi imkânından yararlanabiliyor. 10.000 TL'ye kadar acil nakit kredisi verildiğini duyuran PTT faiz oranlarını %2.09 olarak açıkladı. 36 ay vade seçeneği ile müşterilerin yüzünü güldüren PTT kredi tahsis ücretini ise 55 TL olduğunu belirtti. Acil nakit kredisi kapsamında aylık ödemeler ise 613 TL olarak görülmektedir. İsteyen kişiler taksit sayısını da düşürebiliyor.

aktifbank.jpg

NAKİT KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?


PTT ve Aktif Bank imzası ile açıklanan yeni kampanya için başvurular hem şubelerden hem de online olarak yapılmaktadır. Başvurular için istenen şartlar şu şekildedir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • 18 yaşından büyük olmak,
  • Banka tarafından belirlenen kredi notu ve üzerinde bir puana sahip olmak,

BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?


PTT tarafından açıklanan kampanyaya başvuru yapmak isteyenler SMS yoluyla başvuru yapabilmektedir. Cep telefonları üzerinden Kredi yazıp boşluk bırakarak T.C. kimlik numaralarını 3050'ye mesaj gönderen kişiler acil nakit kredisine kolay bir şekilde başvuru yapabilir. Kısa bir süre içerisinde cep telefonlarına gönderilen mesaj ile başvuru onayı belirtilir.

para-verilmesi-002.jpg
PTT ve Aktif Bank ortaklığı ile sunulan kampanya acil nakit ihtiyacı bulunan vatandaşların yardımına koşuyor. Düşük faiz seçeneği ile kolay bir şekilde başvuru yapacağınız kampanya ihtiyaçlarınızı karşılamak için büyük bir fırsat olarak görülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN