Saksının içerisine bozuk para koyan inanamıyor! Sizde gören komşular da deneyecek

Saksının içerisine bozuk para koyan inanamıyor! Sizde gören komşular da deneyecek

Evde çiçek bakanların derdine hızır gibi yetişecek bu çözüm hem son derece basit hem de son derece etkili. Ev atmosferine güzellik katan canlı bitkilerinizi daha sağlıklı bir şekilde yetiştirmek için bozuk paradan yararlanabilirsiniz. Peki, bozuk para çiçeklere nasıl bir etki sağlıyor? İşte merak edilen sorunun yanıtı…

Evde bitki bakmak hem güzellik açısından hem de doğallık açısından son derece önemlidir. Çiçek bakımı için birçok farklı yöntem bulunurken saksının dibine bozuk para koyduğunuzda neler olabileceğini biliyor musunuz? Bakterilerin çok hızlı bir şekilde üreyebildiği alanlar olan saksılar bitkilerin sağlıklı büyümesinin de önüne geçiyor. Çiçek bakımı konusunda birçok farklı öneri bulunurken bu yöntem herkesin çözümü olacak. Saksının dibine para koymak Feng Shui yöntemi olarak biliniyor. Bitkilerinize sağlığını korumak için Çin felsefesinden yararlanabilirsiniz. Peki, bozuk para çiçeklere nasıl bir etki sağlıyor? İşte merak edilen sorunun yanıtı…

SAKSIYA PARA KOYUNCA NE OLUR?

Saksının içerisine koyacağınız bozuk paralar bakır olması nedeniyle bakteri üremesinin önüne geçmektedir. Güçlü bir asitleştirici etki sağlayan bu yöntem bitkilerde oluşan bakterilerin önüne geçerek daha sağlıklı bir büyüme ortamı oluşturmaktadır.

cicek-ekmek.jpg

Bozuk para yöntemi ile birlikte evdeki enerji ve şansı arttırmak da farklı bir bakış açısı olarak sunuluyor. Eski bir inanış olan Feng Shui evimizdeki enerjiyi dengeleme ve olumlu şansı çekme konusunda bir öneri oluşturuyor. Bu uygulama ev sahiplerine para ve bereketi getiriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN