Sapık Sinan öldürüldü mü? Türkiye'nin en seri sapığıydı! Müge şoka girecek

Sapık Sinan öldürüldü mü? Türkiye'nin en seri sapığıydı! Müge şoka girecek

Geçen yıllarda Müge Anlı ile Tatlı Sert programında herkesin dikkatini çeken Sinan Sardoğan yani Sapık Sinan için öldü iddiaları ortaya atıldı. Yaşlı kadınlara cinsel tacizde bulunduğu ve Arife Gökçe'nin katil zanlısı olduğu gerekçesiyle cezaevine gönderilmişti. Peki Sapık Sinan'a ne oldu? Sapık Sinan cezaevinde öldürüldü mü? İşte çarpıcı iddialar..

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerce konuşulan Arife Gökçe cinayetinde Sinan Akdoğan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. İzlenme rekorları kıran yayında Sapık Sinan olarak hafızalara kazınan Sinan Akdoğan'ın yaşlı kadınlara cinsel tacizde bulunduğu da iddia edilmişti. Türkiye'nin her yerinden taciz telefonları alan Müge Anlı, yaşanan olaylar karşısında şaşkınlığını gizleyememişti. Son olarak çocuk istismarı ile Sinan Akdoğan cezaevine gönderilmişti. Akdoğan'ın ise cezaevinde öldürüldüğü gündeme geldi.

mugeanli.jpg

YAŞLI KADINLARA İLGİ DUYUP CİNSEL İSTİSMARDA BULUNUYOR

64 yaşındaki Arife Gökçe'ye cinsel tacizde bulunduğu ve öldürdüğü iddia edilen Sinan Akdoğan, tutuklaranarak cezaevine gönderildi. Türkiye'nin günlerce konuştuğu olayda Sapık Sinan'ın başka kadınları da taciz ettiği ortaya çıkmıştı. İhbarlar üzerine ve çocuk istismarı ile beraber Sinan Akdoğan, tutuklanıp cezaevine yollandı. Herkesin merak ettiği Sapık Sinan'ın cezaevinde öldürüldüğü konuşulmaya başlandı. Sapık Sinan gerçekten öldürüldü mü?

x1080.jpg

ÇOCUK İSTİSMARI SUÇUYLA CEZAEVİNE YOLLAMIŞTI

Arife Gökçe (64) Tokat'ın Almus ilçesine bağlı Ataköy beldesinde yaşıyordu. Evli ve 5 çocuk annesi olan kadın 17 Aralık 2022 tarihinde kaybolmuştu. Ailesi yaşlı kadını bulmak için Müge Anlı'ya başvurmuş ve olaylar silsilesi de böylelikle başlamıştı. Yaşanan kayıp araması bir an da cinsel taciz olayına döndü. Sinan Akdoğan ise baş şüpheli olarak yayına çıktı. Kendisinden yaşça büyük kadınlara ilgi duyan Akdoğan’ın, bununla da kalmayıp yaşlı kadınlara cinsel istismarda da bulunduğu iddia edildi. Pek çok kadın taciz edildiği iddiasıyla yayına bağlandı.

basliksiz-1.jpg

SAPIK SİNAN ÖLDÜ MÜ? ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

En son küçük bir çocuğun istismar olayı sonrası Sinan Akdoğan yani Sapık Sinan, tutuklanıp cezaevine yollandı. Sapık Sinan'ın olayı burada da bitmedi. Sürekli öldürüldüğü iddia edilen Sinan'ın hala cezaevinde olduğu ortaya çıktı. ‘Öldü’ iddialarının asılsız çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN