'Saraç' ailesinin sosyal medya kavgası giderek büyüyor: Ender Saraç kendisine küfürler savuran eşi Benan Saraç'a yanıt verdi!

'Saraç' ailesinin sosyal medya kavgası giderek büyüyor: Ender Saraç kendisine küfürler savuran eşi Benan Saraç'a yanıt verdi!

Doktor ve yazar Ender Saraç, 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'ne Astrolog Aygül Aydın ile katılmış ve bu durum eşi Benan Saraç'ın tepkisini çekmişti. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Benan Saraç, aldatıldığını öne sürerek eşine küfürler savurmuştu. Ender Saraç, kendisine sosyal medyadan küfürler savuran eşi Benan Saraç'a sosyal medyadan yanıt verdi.

Doktor ve yazar Ender Saraç'ın eşi Benan Saraç, 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'ne kendisi yerine Astrolog Aygül Aydın ile katılan eşi doktor ve yazar Ender Saraç'a sosyal medyadan küfürler savurmuş ve eşinin kendisini aldattığını öne sürmüştü. Benan Saraç'ın eşi hakkındaki paylaşımları herkesi dehşete düşürürken sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Ender Saraç, eşinin iddialarına yanıt verdi.

Doktor ve yazar Ender Saraç, 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'ne eşi Benan Saraç yerine Astrolog Aygül Aydın ile katılması magazin dünyasına boma gibi düşmüş, Benan Saraç, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımlarda eşinin kendisini aldattığını öne sürerken eşine küfürler savurmuştu.

Eşi Benan Saraç tarafından, Astrolog Aygül Aydın ile 'yasak aşk' yaşadığı öne sürülen Ender Saraç, eşinin öne sürdü iddialara sosyal medya hesabı aracılığıyla yanıt verdi.,

sa.png

EŞİNİN 'YASAK AŞK' İDDİASINA CEVAP

Aygül Aydın ile hakkında çıkan yasak aşk iddiasını net bir dille yalanlayan Ender Saraç, Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

ÇOK HANIMEFENDİ VE İLKELİ BİRİDİR

"Aygül Aydın hanımefendi benim kız kardeşimdir gibidir ve 4 yıldır beraber kitap-ajanda yazdığım kişidir. Evlidir, (eşini de tanırım, saygın bir kişidir) ve 1 çocuğu vardır. Kendisiyle o gün Tüyap Kitap Fuarı'nda beraber imza gününü bitirdikten sonra yine yeni kitap ve röportaj için kapıda buluştuk ve hemen röportaj verip törene bile kalmadan ayrı çıktı. Zaten ben herkese sabah, öğle programımı ve akşam Altın Kelebek'e uğrayacağımı saatler önce ilan etmiştim, biliniyordu. Dolayısıyla ciddi bir yanlış anlama söz konusu. Aygül Aydın tanıdığım en hanımefendi ve ilkeli insanlardan biridir."

sasa.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN