Şarj aletini kurtarmanın yolu! Bozulan şarjlarınızı hemen atmayın: Bu yöntemle şarj aletinizi kendiniz onarabilirsiniz

Şarj aletini kurtarmanın yolu! Bozulan şarjlarınızı hemen atmayın: Bu yöntemle şarj aletinizi kendiniz onarabilirsiniz

Ansızın bozulan şarj aletleri her zaman can sıkıcı olmuştur. Ama şarjınızı atmadan önce bu yöntemleri deneyin, bu yöntemler sayesinde yeni bir şarj aleti almaktan bile kurtulabilirsiniz! Bozulan şarj aleti nasıl tamir edilir? İşte bozulan şarj aletini tamir etme yöntemi...

Telefonların, tabletlerin ve bilgisayarların aniden bozulan şarj aletleri çok can sıkıcı bir durum ortaya çıkarır. Hele ki şu an şarj aletlerinin fiyatları zirveyi görmüşken... Şarj aletiniz bozulduysa endişelenmeyin, bu yöntemler yeni bir şarj aleti alabileceğiniz güne kadar size rahatlıkla götürecek.

ŞARJ ALETİ NASIL TAMİR EDİLİR?

Avrupa'nın Ardından Amerika Da Tek Tip Şarj Aleti, 58% OFF

BANT YÖNTEMİ

Şarj kablonuzun pinlerinin bağlantı noktalarını kontrol edin. Eğer bükülmüş veya yıpranmışsa, bir miktar elektrik bandı kullanarak bu bölgeleri sarabilirsiniz. Ancak bu işlemi yaparken çıplak ellerle kabloyu iki uçtan hareket ettirmemeye dikkat edin, elektrik çarpmasına neden olabilir.

KALEM YAYI

Yıpranmaya başlayan kabloları kurtarmanın bir diğer yolu da kalem yayı kullanmaktır. Yayı kablonun açıkta kalan kısmına yerleştirerek etrafına sarın. Daha sonra yıpranmış kısmın üzerine ısıyla daralan bir manşon yerleştirerek nesneyi telin üzerinde tutabilirsiniz.

Kopuk şarj aletlerini tamir etmek bazen zor olabilir, ancak yukarıda belirtilen yöntemlerle kabloların ömrünü uzatmak mümkündür. Elbette, uzun vadede en sağlıklı çözüm yeni bir kablo edinmektir, ancak bu yöntemlerle kısa süreliğine de olsa kablonun temassızlık sorununu giderebilirsiniz. Unutmayın, güvenlik önlemi olarak elektrikli aletleri kullanırken dikkatli olmak her zaman önemlidir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN