Şarkıcı Ebru Elver'e dolandırıcılık şoku: Sahte ilana parasını kaptırdı

Şarkıcı Ebru Elver'e dolandırıcılık şoku: Sahte ilana parasını kaptırdı

Şarkıcı Ebru Elver, internetten görüp beğendiği Moda'daki kiralık evi tutmaya karar verdi. İlanı koyan ve ev sahibi sandığı A.T. isimli kişiye, 6 aylık kira ve depozito bedeli olan 28 bin TL'yi ödeyen Ebru Elver dolandırıldığını fak etti. Kiraladığı evi görmek istediğinde kapıyı açan kişi "Burası kiralık değil benim evim" deyince hayatının şokunu yaşadı.

Şarkıcı Ebru Elver'i şoke eden bir dolandırıcılık olayı yaşandı. Bir emlak sitesinde gördüğü evi beğenen şarkıcı evi tutmak için, ilanı koyan A.T. ile iletişime geçti. Yaptıkları anlaşma sonucunda ev sahibi sandığı kişiye tam 6 aylık kira bedeli olan 28 bin lirayı ödedi.

Sabah Magazin'in haberine göre; Elver, kiraladığı evi görmek istediğinde ise şoke oldu. Elver, dairenin kapısını açan kişinin kendisine, "Burası kiralık değil benim evim" sözleriyle dolandırıldığını anladı.

5 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Savcılık, hileli davranışları ile şarkıcıyı zarara uğratıp haksız menfaat temin eden A. T. hakkında harekete geçti. Söz konusu kişi hakkında dolandırıcılık suçundan 5 yıla kadar hapis istedi. Hakim karşısına çıkan A.T., ise, ev ilanlarına bakarken Hakan isimli bir kişiyle tanıştığını ve evi de onun izniyle kiralığa çıkardığını öne sürdü.

'4 BİN LİRA KOMİSYON ALDIM, SUÇSUZUM'

A.T., "Aldığım paradan 4 bin lira komisyon alıp parayı Hakan'a teslim ettim, ben suçsuzum" ifadesini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN