Sarp Apak açıkladı: Avrupa Yakası ekranlara mı dönüyor?

Sarp Apak açıkladı: Avrupa Yakası ekranlara mı dönüyor?

Oyuncu Sarp Apak, Avrupa Yakası'nın yeniden çekileceğine dair iddialar hakkında konuştu. Dizide 'Tanrıverdi' karakterine hayat veren oyuncu, Gülse Birsel ile başka bir bağı olduğunu belirterek, "Öyle bir şey yok. Gülse Birsel yeni bir iş yapacağı için belki onunla ilgili bağdaştırmışlardır."

ATV ekranlarında 2004 yılında yayın hayatına başlayan 'Avrupa Yakası' dizisi hem karakterleri hem de senaryosuyla dizi sektörüne damga vurdu. Gülse Birsel, Gazanfer Özcan, Hümeyra, Levent Üzümcü, Şenay Gürler, Hale Caneroğlu, Yavuz Seçkin, Peker Açıkalın, Tolga Çevik, Hasibe Eren ve Sarp Apak gibi oyuncuları bir araya getiren dizi 2009 yılında 190'ıncı bölümle final yaptı.

avrupa-yakasi-yeniden-mi-cekilecek.jpg

Geniş hayran kitlesi yakalayan Avrupa Yakası, yıllar önce final yapmasına rağmen halen izlenmeye devam edince dizinin yeniden çekileceği iddiaları gündeme geldi.

'ÖYLE BİR ŞEY YOK'

Dizide derginin çaycısı ve rock şarkıcısı olan 'Tanrıverdi Ekşioğulları' karakterine hayat veren Sarp Apak iddialara yanıt verdi.

avrupa-yakasi-yeniden-mi-cekilecek2.jpg

Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre, Apak, "Öyle bir şey yok. Gülse Birsel yeni bir iş yapacağı için belki onunla ilgili bağdaştırmışlardır. Gülse beni ne zaman çağırsa, oradayım. Onunla başka bağım var. Ama her projede beraber olmamız ne kadar doğru? Ara ara buluşup, yine güzel işler yapacağız." ifadelerini kullandı.

sarp-apak-ve-gulse-birel.jpg

Apak, ayrıca yoğun bir dönemde olduğunu belirterek, "Bir stand-up ile ilgili çalışmamız var. Mart ayında olacak. Bu sene tiyatro ve sinemaya ilerliyorum ama televizyona hep muhtacız." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN