Seda Sayan 60 yaşındayım demedi bakın ne yaptı! 'Kocası Çağlar Ökten'i nasıl tavlamış şimdi belli oldu'

Seda Sayan 60 yaşındayım demedi bakın ne yaptı! 'Kocası Çağlar Ökten'i nasıl tavlamış şimdi belli oldu'

24 Nisan'da 7. kez nikah masasına oturarak kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten ile dünyaevine giren Seda Sayan, sosn paylaşımıyla sosyal medyayı adeta salladı. Bakın ünlü sanatçı ne paylaştı...

Geçtiğimiz nisan ayında kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten ile dünyaevine girerek 7.evliliğini gerçekleştiren ve mutlu bir evlilik sürdüren Seda Sayan, sosyal medya paylaşımıyla dikkatleri çekti.

Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan ünlüler arasında yer alan Seda Sayan, Instagram'da yayınladığı dikkat çeken görüntülere bir yenisini daha ekledi.

Leopar desenli takımıyla eşi Çağlar Ökten'in karşısında dans eden Sayan'ın paylaşımı kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni aldı. Öte yandan Çağlar Ökten'in Seda Sayan'ın yanında duran kadın davulculara para takması ise dikkatleri çekti.

ÇAĞLAR ÖKTEN'İN KARŞISINDA DANS ETTİ

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Seda Sayan, çok konuşulan paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Leopar desenli takımıyla objektif karşısına geçen Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten'in karşısında dans ettiği anları kayıt altına alarak takipçileriyle paylaştı.

Ünlü şarkıcının paylaşımı, kısa sürede sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük ilgi gördü. Sayan'ın eşi Çağlar Ökten'in kadın davulculara para takması ise gözlerden kaçmadı. Sosyal medya kullanıcıları Sayan'ın görüntülerine 'Kocası Çağlar Ökten'i nasıl tavlamış şimdi belli oldu' şeklinde yorumlarda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN