60'lık Seda Sayan lolita estetiği oldu! Artık tanınmaz halde

60'lık Seda Sayan lolita estetiği oldu! Artık tanınmaz halde

Evlilikleri kadar estetikleriyle de gündemden düşmeyen Seda Sayan, yine bıçak altına yattı. Bayram seyran dinlemeyen Sayan, lolita olmak için doktorunun kapısını çaldı. 60 yaşındaki Seda Sayan, bakın bu kez neresine estetik yaptırdı?

7. kez evlilik kararı aldıran Seda Sayan, Çağlar Ökten ile nikah masasına oturmuştu. Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Sayan, yine estetik yaptırdı. Çok sayıda estetik operasyon geçiren Sayan, lolita olmak için doktorunun kapısını çaldı. O halini göreneler "Yeter artık abla" yorumları yaptı.

sedasayan.jpeg

SEDA SAYAN YİNE BIÇAK ALTINA YATTI

Aralarında 25 yaş fark olmasına rağmen Çağlar Ökten'le mutlu bir evlilik yapan Seda Sayan, geçen günlerde boşanma iddialarıyla gündeme gelmişti. Sayan o iddiaları, "Kocama her gün aşık uyanıyorum" diyerek yalanlamıştı.

sedasayancaglar.jpg

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Evliliği kadar estetikleriyle de adından sıkça söz ettiren Seda Sayan, bu kez gıdısını aldırdı. Daha önce de bir kaç kez Fransız Askısı yaptıran Sayan, gıdısını aldırdığı hallerini sosyal medyada yayınladı.

sedasayangidi.jpg

O hallerini sosyal medyada yayınlayan ünlü sanatçı yorum yağmuruna tutuldu. Görenler ise Seda Sayan'ı tanımakta zorlandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN