Seda Sayan gözünü kırpmadan takipten çıkarmıştı! Safiye Soyman itiraf etti: 3 gündür uyuyamıyorum

Seda Sayan gözünü kırpmadan takipten çıkarmıştı! Safiye Soyman itiraf etti: 3 gündür uyuyamıyorum

2022 yılında Çağlar Ökten ile dünyaevine giren ünlü sanatçı Seda Sayan sosyal medya hesabından herkesi takipten çıkması ile gündeme gelmişti. Yakın arkadaşı Safiye Soyman' ı da takipten çıkması üzerine günler sonra Soyman' dan cevap geldi...

Türk pop müziğinin vazgeçilmez isimlerinden biri olan Seda Sayan, uzun yıllardır sahnelerdeki enerjisi, güçlü sesi ve sevilen şarkılarıyla milyonlarca insanın kalbinde taht kurmuş bir sanatçıdır. Hem müzik kariyeri hem de televizyon programlarıyla tanınan Sayan, Türkiye'nin en saygın sanatçılarından biri olarak kabul edilmekte.

Geçtiğimiz günlerde ünlü sanatçı Seda Sayan, sosyal medya hesabından eşi Çağlar Ökten ve oğlu Oğulcan Engin dışında herkesi takipten çıkmıştı. Konu ile ilgili ünlü sanatçı basın mensuplarına Takipçilerimi ben değil, yeni sosyal medyacım çıkardı. 'Bundan sonra yönetimi ben ele alıyorum, böyle olması gerekiyor' dedi. Öyle yaptı" ifadelerini kullanmıştı.

k-seda-sayan-kimdir-kac-yasinda-seda-sayan-evlilikleri-1.jpeg

Seda Sayan gözünü kırpmadan takipten çıkarmıştı! Safiye Soyman itiraf etti: 3 gündür uyuyamıyorum

Önceki akşam bir doğum günü partisine katılan Faik Öztürk, Seda Sayan' ın, Safiye Soyman' ı takipten çıkması ile ilgili espri yaptı: "Safiye 1 haftadır kendini toparlayamıyor. 'Seda Sayan, Ebru Gündeş beni niye sildi? Bugüne kadar verdiğim emekler neden böyle oldu?' diyor. 3 gündür uyuyamıyor. Biz takipten çıkarsak acımızdan ölürüz!"

1695448599445-safiye-soyman-seda-sayan.png

'' 3 GÜNDÜR UYUYAMIYORUM''

Faik Öztürk' ün açıklamasından sonra utanan Soyman "Seda benim bacım. Her gün üç kez görüntülü konuşuyoruz. Ona Gülşah Saraçoğlu bir sosyal medyacı bulmuş, o da bu şekilde yönlendirmiş. Yeni trend bu. Ebru Gündeş, Sibel Can, Hadise ve Hande Yener de yapmış. Saygı duyuyorum. Demek ki öyle uygun gördü. Memnun musun derseniz, hiç memnun değilim. Çıkardığı için tabii ki üzüldüm." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN