Seda Sayan parasına puluna bakmadı bakın genç eşine ne aldı! 14 Şubat hediyesi bu kez öyle böyle değil

Seda Sayan parasına puluna bakmadı bakın genç eşine ne aldı! 14 Şubat hediyesi bu kez öyle böyle değil

Seda Sayan bu kez de kocasını aldığım milyonluk hediye ile gündeme geldi. Geçtiğimiz yıl 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlenme teklifi olan Seda Sayan, günler öncesinden eşi için sürpriz hazırlığına başladı. Seda Sayan'ın eşine aldığı hediyeyi duyanlar ise kulaklarına inanamadı. İşte Seda Sayan'ın milyonluk jesti…

Evlilikleri ile sık sık gündemde yer alan Seda Sayan geçtiğimiz yıl kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile dünya evine girdi. 14 Şubat'ta evlilik teklifi alan Seda Sayan, eşinin romantik olduğunu da her fırsatta dile getiriyor. Aradaki yaş farkından dolayı sık sık tepki alsalar da birbirlerine olan aşkları her geçen gün artmaya devam ediyor. 9 aydır evli olan Seda Sayan ve Çağlar Ökten çifti 14 Şubat hazırlıklarına başladı. Seda Sayan'ın eşine aldığı hediye ise duyanlara hayrete düşürdü. İşte Seda Sayan'ın milyonluk jesti…

SEDA SAYAN'DAN MİLYONLUK JEST


Evlilikleri ile sık sık gündemde yer alan Seda Sayan’ın geçtiğimiz günlerde Çağlar Ökten ile cam çerçeve indirmeli kavga ettikleri iddia edildi. Konu üzerine açıklama yapan Seda Sayan böyle bir şeyin mümkün olmadığını ifade etti. Kocasının Prens gibi olduğunu dile getiren Sayan, eli havada bir adam değil sözlerini kullandı. 14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken Seda Sayan'ın eşini aldığı hediye ise çok konuşulacak.

seda-sayan-dugun.jpg

Seda Sayan ve Çağlar Ökten evlendiği günün hemen ertesinde Paris'e giderek çektirdikleri düğün fotoğraflarını paylaştı. Balayını Paris'te geçiren çift Paris'in kendileri için çok önemli olduğunu da gösterdi. Sosyal medyada yer alan iddialar doğrultusunda Seda Sayan'ın 14 Şubat'ta eşine Eyfel Kulesi manzaralı bir otelden Kral odası ayarladığı söyleniyor. Sayan’ın kral odası için milyonlarca TL ödediği iddia edildi.

seda-caglar-paris.jpg


Çiftin baş başa Sevgililer Günü için Paris'e uçacağı söylenirken aynı zamanda yıldönümlerini kutlayacakları da konuşulanlar arasında yer alıyor. Sevgililer Günü öncesinde Seda Sayan'ın evi baştan aşağı yenilediği de söyleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN