Seda Sayan'dan 25 yaş küçük eşine gözdağı: Sakın beni bu duruma düşürme yoksa...

Seda Sayan'dan 25 yaş küçük eşine gözdağı: Sakın beni bu duruma düşürme yoksa...

Geçtiğimiz sene yedinci evliliğini yapan ve kendisinden 25 yaş küçük olan Çağlar Ökten ile dünya evine giren 60'lık Seda Sayan durdurak bilmiyor. Yaptırdığı estetiklerle adından sıkça söz ettiren Sayan, genç kocasına resti çekti. Canlı yayında Kadir Doğulu'nun kadınlarla olan yakınlılığını değerlendiren Seda Sayan, Çağlar Ökten'e öyle bir gözdağı verdi ki duyanların ağzı açık kaldı. Sakın beni bu durumu düşürme yoksa... Ortalık yangın yerine dönecek.

60'lık Seda Sayan özel hayatıyla gündemden düşmek bilmiyor. Kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten ile dünyaevine giren Seda Sayan, son açıklamalarıyla ortalığı kasıp kavurdu. Yaptırdığı estetiklerle sık sık gündeme gelen Sayan, canlı yayında sinir küpüne döndü. Kadir Doğulu'nun kadınlarla olan karelerini değerlendiren Seda Sayan, 25 yaş küçük eşine öyle bir gözdağı verdi ki şoke olacaksınız. Sakın beni bu duruma düşürme yoksa... Bakın canlı yayında neler olmuş!

hghghghg-77.jpg

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Seda Sayan, genç eşi Çağlar Ökten ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eşiyle hakkında çıkan boşanma iddialarına yanıt veren Sayan, Kadir Doğlu'ya öfke kustu.

SEDA SAYAN'DAN GENÇ EŞİNE GÖZDAĞI

Çağlar Ökten ile boşanıyor iddialarını yalanlayan Seda Sayan, eşini hiç kıskanmadığını dile getirdi. Kadir Doğulu'nun gece kulübünde kadınlarla olan samimi görüntülerine de değinen Sayan, şu ifadeleri kullandı:

"Kadir ve Neslihan'ı çok seviyorum. Çok yakıştırıyorum, çok şekerler. Gürültülü ortamlarda bazı hareketler çok yanlış anlaşılabiliyor. Bence öyle olmuştur. Kadir 'dinliyorum' dediyse doğrudur. Bize gelirsek de eşim bensiz kulübe gidemez. Ben de onsuz gidemem. O erkek grubuyla gidiyorsa ben kadın grubuyla gidiyorsam da bir şey olduğunda Çağlar'a söz hakkı vermem. O da bunu biliyor. Bana böyle şeylerle gelinmemeli. Benim üzülmeme meydan vermemeli. Ben de onu üzmemeliyim. Bunun konusu bile insanı irite ediyor."

hghghggh-30-001.jpg

"SAKIN BENİ BU DURUMA DÜŞÜRME YOKSA..."

"Genelleme yapmayayım ama kadınlar çok avcılar. Kocalarınıza dikkat edeceksiniz bacım. Avcı kadınlar sizin yuvanızın dirliğini ve mutluluğunu bozabilmek için her şeyi yapabilir. Kocalarınıza 'bensiz bir yere gidemezsin, gittiğinde de bunun sorumluluğunu al. Başına da bir şey gelirse karşılığını verme, cevap hakkın yok' diye. Bu benim kırmızı çizgimdir, eşim de biliyor. Beni bu duruma düşürme. En güzeli benimle el ele gez. Avcı kadınları gözünden tanırım, o enerjiyi alırım. Benim kocama bakan önemli değil, benim kocamın baktığı yer önemli. Kocasıyla alakası olan her kadın bu enerjiyi hisseder."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN