Seda Sayan'dan kötü haber! Eşi Çağlar Ökten'in de durumu iyi değil: Karı-koca apar topar hastaneye kaldırıldılar

Seda Sayan'dan kötü haber! Eşi Çağlar Ökten'in de durumu iyi değil: Karı-koca apar topar hastaneye kaldırıldılar

2022 yılında Çağlar Ökten ile dünya evine giren ünlü sanatçı Seda Sayan' dan kötü haber geldi. Evlendikleri günden beri gündemden düşmeyen ünlü karı koca apar topar hastaneye kaldırıldılar

Türk pop müziğinin vazgeçilmez isimlerinden biri olan Seda Sayan, uzun yıllardır sahnelerdeki enerjisi, güçlü sesi ve sevilen şarkılarıyla milyonlarca insanın kalbinde taht kurmuş bir sanatçıdır. Hem müzik kariyeri hem de televizyon programlarıyla tanınan Sayan, Türkiye'nin en saygın sanatçılarından biri olarak kabul edilmekte.

650d3114ae0a8f1f8022ae38.webp

SEDA SAYAN'DAN KÖTÜ HABER! EŞİ ÇAĞLAR ÖKTEN'İN DE DURUMU İYİ DEĞİL: KARI-KOCA APAR TOPAR HASTANEYE KALDIRILDILAR

2022 yılında Çağlar Ökten ile hayatını birleştiren ünlü sanatçı Seda Sayan' dan kötü haber geldi. Bundan 2 hafta önce hastalanıp hastaneye kaldırılan Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten tekrardan hastalandılar...

Durak Medya’dan Mustafa Barış Durak’ın haberine göre ünlü sanatçı Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten soluğu hastanede aldılar. Sosyal medya hesabı üzerinden eşi Çağlar Ökten ile birlikte hastalandıklarını paylaşan ünlü şarkıcı Seda Sayan, ''İkimizde serumluk olduk. Dikkat edin. Salgın sinsi sinsi bulaşıyor. Sarılmayın kimseyi öpmeyin ” diyerek herkesi uyardı.

057e9903-18cd-4026-afc1-fa9ac7080a3c.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN