Seda Sayan ayarı kaçırdı! Bakın ne giymeye başladı?

Seda Sayan ayarı kaçırdı! Bakın ne giymeye başladı?

Seda Sayan, yeni tarzı ile alışveriş yaparken AVM çıkışı yakalandı. Mini kot şortlu ile poz veren Sayan'da değişim gözlerden kaçmadı. Son yaptığı estetik işlemlerle genç kızlara taş çıkaran ünlü şarkıcı bacak inceltme işlemi sonrası mini elbiselere ağırlık verdi. Bakın bu defa ne giydi?

7 evliliğinde mutluluğu bulan ünlü şarkıcı Seda Sayan, gençleşme işlemleriyle bambaşka birin döndü. Çok sayıda operasyon geçiren Sayan'ın yeni görünümü tam not aldı. En son bir AVM çıkışı yakalanan Seda Sayan, tarzıyla dikkatleri üzerine çekti.

sedasayan1.jpg

EVLİLİK SONRASI TAM DEĞİŞİM

35 yaşındaki Müzisyen Çağlar Ökten ile evlenen Seda Sayan, evliliğiyle beraber tarzını da değiştirdi.

caglarokten.jpg

Çene, dudak, bacak, bel, göğüs gibi çok sayıda işlem yaptıran Sayan son görünümüyle tanınmaz hale geldi. Estetik operasyonlarla beraber giyim tarzında da yeniliğe gitti.

sedasayankim.jpg

AVM TARZIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Bir alışveriş merkezinde tek başına alışveriş yaparken görüntülenen Seda Sayan, tarzıyla dikkat çekti.

whatsapp-image-2022-09-28-at-15-26-16.jpeg

Mini kot şort giyen Sayan'ın ince çorap giydiği de gözlerden kaçmadı. Görenler ise "Kim der 59 yaşında" Artık Seda'yı tanıyamıyoruz" yorumları yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN