Gupse Özay'dan kıskançlık paylaşımı! 15 gün önce anne olmuştu

Gupse Özay'dan  kıskançlık paylaşımı! 15 gün önce anne olmuştu

Oyuncu Barış Arduç ile geçen yıllarda nikah masasına oturan Gupse Özay, 15 gün önce anne olmuştu. Kızı an Asya'yı kucaklarına alan ünlü çiftin mutluluğu sosyal medyada konuşulurken, Özay'dan herkesi şaşırtan bir paylaşım geldi. Kızı doğduktan sonra evde kıskançlık krizi yaşandığını paylaşan Özay, herkesi şaşırtan bir kare paylaştı.

Türkiye'nin en başarılı kadın oyuncuları arasında yer alan Gupse Özay, özel hayatıyla da beğenilen çiftler arasında. 2014 yılında Barış Arduç ile aşk yaşayan ve bu ilişkiyi nikah masasına taşıyan Özay, geçen günlerde anne olmuştu. Özel hayatını kameralardan uzak yaşan Özay'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Bakın ne paylaştı?

gupseozay-16-9-1572420323.jpg

15 GÜN ÖNCE ANNE OLMUŞTU

Barış Arduç ile ilişkisini kameralardan uzak yaşayan Gupse Özay, yine aile ve yakın dostlarının katılımıyla bir düğün gerçekleştirmişti.

1921860-620x410.jpg

Düğününe dair paylaşım yapmayan Özay, geçen günlerde kızı Jan Asya'yı kucağına aldı. Kızı merak edilen Özay'dan ilk paylaşım geldi.

anne-2262.jpg

GUBSE ÖZAY'DAN İLK PAYLAŞIM

Evinde köpek ve kedileriyle mutlu bir hayat yaşayan Gupse Özay, kızının doğumundan sonra köpeğinin bakışlarını çekerek sosyal medyaya attı.

gupse-9776-001.jpg

Herkesi güldüren bir paylaşım yapan Özay, o fotoğrafa, "Yok canım ne kıskançlığı" notunu düştü. Paylaşıma çok sayıda yorum yağdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN