Seda Sayan’ın 7. evliliğinden kötü haber! Henüz 2 yıllık evliydiler

Seda Sayan’ın 7. evliliğinden kötü haber! Henüz 2 yıllık evliydiler

Çağlar Ökten ile geçen yıl evlenen Seda Sayan’ın evliliğinde sorunlar yaşanmaya başladı. Uzun süredir boşanma iddiaları ile gündemden düşmeyen Sayan’dan kötü haber geldi. 60 yaşındaki ünlü sanatçı genç eşinden boşanıyor mu! İşte flaş iddialar

Estetikleri ve evlilikleriyle gündemden düşmeyen Seda Sayan, 7. evliliğinde de mutluluğu bulamadı. Kendisinden yaşça küçük Çağlar Ökten’le 2022 yılında evlenen Sayan’ın boşanacağı iddia edildi. Boşanma nedeni ise herkesi şaşkına uğrattı

img-1999.jpeg

SEDA SAYAN BOŞANIYOR MU?

Aralarında 25 yaş fark olmasından dolayı sık sık magazin gündeminden düşmeyen Seda Sayan’ın bu haberlerden dolayı sorun yaşadığı iddia edildi.

img-2001.jpeg

YAŞ FARKI SORUN MU OLDU?

Her seferinde eşi Çağlar Ökten’e olan aşkını dile getiren ünlü sanatçının bu haberlerden dolayı eşiyle arasının açıldığı ve boşanmanın eşiğine geldiği iddia edildi.

Çiftten henüz bu iddialara ilişkin bir açıklama gelmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN