Sefo'nun psikolojisini bozan iğrenç taciz: Hiç bu kadar ellenmemişti

Sefo'nun psikolojisini bozan iğrenç taciz: Hiç bu kadar ellenmemişti

İsabella şarkısıyla 2022 yılına damga vuran Rapçi Sefo, tacize uğradı. Yaşadığı tacizi video çekerek anlatan ünlü rapçi "Kendimi çok kötü hissediyorum" dedi. Bakın Rapçi Sefo'yu kim taciz etmiş?

Son dönemlerde en çok dinlenen isimler arasına giren Rapçi Sefo, İsabella şarkısıyla yaza damgasını vurmuştu. 2022 yılının en çok dinlenen rapçilerinden Sefo, bir kadın tarafından fiziksel tacize uğradığını itiraf etti. Detayları duyan inanamadı.

sefo-rap-biletino-blog-24242.jpg

SEFO'NUN BAŞINA GELEN İĞRENÇ TACİZ

Konserden konsere koşan rapçi Sefo, Nürnberg'de verdiği konserde iğrenç bir olay yaşadı. Sosyal medyadan videolu paylaşım yapan Sefo, "Kendimi kötü hissediyorum" diyerek yaşadığı tacizi anlattı.

sefo.jpg

YAŞADIKLARINI VİDEO İLE ANLATTI

Konserin çok iyi geçtiğini belirten Sefo, yaşadığı taciz olayını da itiraf etti. "Bir sıkıntı var" diyen Sefo, sahneden inerken bir kadın hayranı tarafından taciz edildiğini belirtti.

sefo-1.jpg

"BU KADAR ÇOK ELLENMEMİŞTİ"

Ünlü rapçi, "Bir kadın, götümü avuçlamak suretiyle beni elledi. Hakkımı helal etmiyorum. Götümü bu kadar çok ellenmemişti. Haram olsun ya. Kendimi çok kötü hissediyorum" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN