'Şehrazad' geliyor: Burak Deniz'in partneri Su Burcu Yazgı Coşkun oldu

'Şehrazad' geliyor: Burak Deniz'in partneri Su Burcu Yazgı Coşkun oldu

Yapım şirketi NGM’nin yeni sezon için hazırladığı "Şehrazad" dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürerken, Burak Deniz'in başrolünde yer alacağı yapımdaki partneri de belli oldu. Dizinin "Yörük kızı Canfeza"sı Su Burcu Yazgı Coşkun oldu.

Yörük kızı Canfeza ile komiser Mahir’in imkansız aşkının masalını ekrana taşıyacak “Şehrazad” dizisi, Atv’de ekrana gelecek. Hikayesi ve senaryosu Eda Tezcan’a ait olan, Nazlı Heptürk’ün yapımcılığını üstlendiği dizinin komiser Mahir’ine Burak Deniz, Kürşat’ına ise Gürkan Uygun hayat verecek.

YİNE AYNI YAPIM ŞİRKETİYLE ANLAŞTI

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Yörük kızı Canfeza rolüyle seyirci karşısına çıkacak oyuncu da sonunda belli oldu. NGM’nin “Kardeşlerim” dizisinde 4 sezon boyunca hayat verdiği “Asiye” karakteriyle beğeniyle izlenen Su Burcu Yazgı Coşkun, yeni projesi için de NGM’yle el sıkıştı.

Emre Karakuşak’ın yönetmen koltuğuna oturacağı “Şehrazad” dizinin okuma, saç ve makyaj provaları başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN