Seksenler'in yıldızı ekranlara geri dönüyor! Tam bir aile dizisi diyerek müjdeyi verdi, yeni dizisi 45 ülkede yayınlanacak

Seksenler'in yıldızı ekranlara geri dönüyor! Tam bir aile dizisi diyerek müjdeyi verdi, yeni dizisi 45 ülkede yayınlanacak

Bir döneme damga vuran ve ekranlarda uzun süre yer alan Seksenler'in Funda'sı Gülin İyigün, dizinin ardından geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Bir süredir ekranlarda yer almayan İyigün, yeni filmiyle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

2012 yılında yayın hayatına başlayan ve 10 sezon devam eden Seksenler dizisin başrollerinde Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun ve Ayşe Tolga gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyordu. Yayınlandığı dönem büyük ilgiyle izlenen dizideki birçok karakter gönüllerde taht kurdu.

Kısa süre içerisinde dizinin sevilen isimleri arasında yer alan Funda'yı canlandıran Gülin İyigün, bu rol ile büyük çıkış yakalamıştı. Uzun zamandır ekranlarda yer almayan başarılı oyuncu, yeni bir proje ile izleyici karşısına çıkıyor.

3gh.jpg

SnobMagazin'de yer alan habere göre İyigün, yeni projesinin haberini verdi. İyigün,'Yeni bir aile disizi var. 45 ülkede yayınlanacak farklı bir drama. Şimdilerde çekim aşamasındayız' dedi.

2rtg.jpg

GÜLİN İYİGÜN KİMDİR?

18 Şubat 1983 İstanbul'da dünyaya gelen ünlü oyuncu Gülin İyigün, oyunculuk kariyerine ilk olarak reklam filmlerinde oynayarak başladı. 2011 yılında ilk olarak Tek Başımıza adlı dizide rol alan oyuncu, Seksenler dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. Galip Derviş, Yalan Dünya, Şehrin Melekleri gibi dizilerde de yer aldı. Gülin İyigün, son olarak Çocuklar Duymasın dizisi ile ekranlarda yer aldı.

4jh.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN