Selena Gomez'den Instagram rekoru! Artık Ronaldo ve Messi ile aynı kulüpte

Selena Gomez'den Instagram rekoru! Artık Ronaldo ve Messi ile aynı kulüpte

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, Instagram'da 400 milyon takipçiye ulaşan ilk kadın olarak platform tarihine geçti. Gomez, şu anda Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi'nin ardından, platformda en çok takipçisi olan üçüncü kişi konumunda.

Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, sosyal medya platformu Instagram'da 400 milyon takipçiye ulaşan ilk kadın oldu. An itibarıyla platformda en çok takip edilen kadın olan Gomez, genel takipçi sayısında ise üçüncü sırada.

Platformda en çok takip edilen kişi 562 milyon takipçiyle Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo iken, onun ardından 442 milyonla bir diğer futbolcu Lionel Messi geliyor.

1-009.jpg

KYLIE JENNER'IN TAHTINI ALDI

Selena Gomez, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya fenomeni Kylie Jenner'ı geçerek, "Instagram'da en çok takip edilen kadın" unvanını almıştı.

1-010.jpg

Diğer yandan Gomez, platformda 100 milyon ve 300 milyon takipçi sınırlarını da geçen ilk kişiydi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN