Selena Gomez'in o paylaşımına tepki yağdı

Selena Gomez'in o paylaşımına tepki yağdı

Hollywood'da haklarını alamadıklarını dile getiren oyuncu ve yazarların başlattığı tarihi grev devam ederken, 'Only Murders In The Building' dizisinin yıldızı Selena Gomez'in sosyal medya paylaşımına eleştiri yağdı. Gomez'in, projeden bir kamera arkası videosu paylaşması "grevi kırdı" tepkilerinin yükselmesine neden oldu. Oyuncu, tepkilerin ardından söz konusu videoyu sildi.

Geçtiğimiz aylarda Sinema Oyuncuları Birliği-Amerikan Televizyon ve Radyo Sanatçıları Federasyonu (Screen Actors Guild-American Federation of Television and Radio Artists/SAG-AFTRA), sanatçıların maaş ve yapay zekaya karşı iş güvencesi konusunda yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalması nedeniyle grev kararı aldı. Böylece Hollywood'da son 63 yılın en büyük grevi başladı.

Grev kararından sonra pek çok yapım ertelenirken, vizyona girenler ya da yayınlanan yapımlar için ise "tanıtımı için oyunculardan destek almama" kararı verildi. Yani bir oyuncu sosyal medya hesabından yapımla ilgili herhangi bir paylaşım yapamayacak ve aynı zamanda tanıtımlar kapsamındaki etkinliklere katılamayacaktı.

KURALLARI İHLAL ETTİ Mİ?

Sözcü'de yer alan habere göre; ünlü oyuncu ve şarkıcı Selena Gomez’in Instagram paylaşımı da bu yüzden tartışma yarattı. Üçüncü sezonu geçtiğimiz ay yayınlanmaya başlayan suç-komedi dizisi “Only Murders in The Building” ile adından söz ettiren Gomez, dizinin çekimlerinden siyah-beyaz bir video paylaştı. Gomez’in paylaşımı 15 saat boyunca yayında kaldı ve kaldırılmadan önce 1.1 milyondan fazla beğeni aldı.

Ancak bu paylaşımın grev kurallarını da ihlal ettiği iddia edildi. Gomez, takipçilerini gösteriyi izlemeye teşvik etmese de, resmi "Only Murders in The Building" Instagram hesabını etiketlediği için durum tartışmalı bir hale geldi. SAG-AFTRA yorum yapmaktan kaçınsa da oyuncu bir süre sonra paylaşımını kaldırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN