Selin Ciğerci hapse giriyor! Cana kast etmişti "Eski koca başını yaktı"

Selin Ciğerci hapse giriyor! Cana kast etmişti "Eski koca başını yaktı"

Selin Ciğerci, boşandığı eski kocası yüzünden hapis cezası aldı. Eşine sosyal medyadan mesaj atan Özlem Parlu isimli kadını ifşa eden Ciğerci'ye dava açılmıştı. Bakın Selin Ciğerci'ye ne kadar ceza verildi?

Gökhan Çıra ile evli olduğu sırada eşine mesaj attığını iddia ettiği Özlem Parlu isimli kadını ifşa eden ve tartışan Ciğerci'ye hapis cezası çıktı. Parlu, Ciğerci'ye dava açmıştı.

selincigerci.jpg

SELİN CİĞERCİ'YE HAPİS CEZASI

Eski eşi Gökhan Çıra yüzünden, Rumeli Hisarında bir mekanda tartıştığı Özlem Parlu, Ciğerci'ye dava açmıştı. Bununla da yetinmeyen Ciğerci, yaşananları sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

CANA KAST ETMEK SUÇUNDAN DA DAVA AÇILACAK

Özlem Parlu, Selin Ciğerci'nin bu hareketine karşı dava açmıştı. Hukuk mücadelesini başlatıp Selin Ciğerci’yi mahkemeye verdi.

ciger.jpg

Selin Ciğerci hakkında 4 ay 25 gün hapis cezası kararı çıktı. Karar para cezasına çevrilmedi. Özlem Parlu şimdi yine Selin Ciğerci hakkında cana kast suçundan bir üst mahkemeye giderek tazminat davası açacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN