Selin Ciğerci ilk kez kızıyla fotoğraf paylaştı! Aylar önce evlat edinmişti, bakın kızına ne isim verdi?

Selin Ciğerci ilk kez kızıyla fotoğraf paylaştı! Aylar önce evlat edinmişti, bakın kızına ne isim verdi?

Sosyal medya hesabında 4.4 M takipçisi bulunan ünlü fenomen Selin Ciğerci, sır gibi sakladığı kızının fotoğrafını ilk kez paylaştı. Boşandığı eski eşi Gökhan Çıra' dan taşıyıcı anne yöntemiyle çocuk sahibi olan Selin Ciğerci bakın kızına ne isim verdi?

Futbolcu Gökhan Çıra ile olan evliliği ile sosyal medyada sık sık gündem olan fenomen Selin Ciğerci, taşıyıcı anne yöntemiyle çocuk sahibi olmuştu. Ünlü fenomen eski eşi futbolcu Gökhan Çıra ile iki kez evlenip boşanmıştı. Çocuk sahibi olan Ciğerci bebeğine kendisinin bakacağını açıklamıştı.

s-a0c331fc3e5602b0b2a8335cf915221f232959cb.webp

SELİN CİĞERCİ İLK KEZ KIZIYLA FOTOĞRAF PAYLAŞTI! AYLAR ÖNCE EVLAT EDİNMİŞTİ, BAKIN KIZINA NE İSİM VERDİ?

Kızıyla daha önce hiç paylaşım yapmayan Ciğerci, ilk kez fotoğraf paylaştı. Saadet Selenay adını verdikleri kızıyla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma adeta yorumlar yağmur gibi yağdı. Ünlü fenomen kızıyla paylaştığı resmin altına duygu dolu mesaj yazmayı da ihmal etmedi.

selin-cigerci-1-j8ai-001.webp

'ANNE OLMAK YAKIŞTI'

Sosyal medya fenomeni, paylaşımında "Ne yazsam buraya az ama şunu söyleyeyim sevgili hanımlar gerçekten bu dünyada en çok anne olmayı sevdim bana her şeyden çok en çok ANNE OLMAK YAKIŞTI. Bana her gün bir şey öğreten güzel kızım." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN