Selin Ciğerci'nin ahı tuttu! Gökhan Çıra kötü haberi duyurdu

Selin Ciğerci'nin ahı tuttu! Gökhan Çıra kötü haberi duyurdu

Selin Ciğerci'den ayrıldıktan sonra Eylül Keleş ile nişanlanan Gökhan Çıra'dan kötü haber geldi. Çift kötü haberi beraber açıkladı. Duyanlar 'Selin'in ahı tuttu' yorumları yaptı.

Selin Ciğerci ile 2 kez nikah masasına oturan ve boşanan Gökhan Çıra, Eylül Keleş'le nişanlanmıştı. Yakında evlenecekleri beklenen ikili açıklama yaptı. Kötü haberi duyanlar inanamadı. Bakın ne oldu?

Fenomen Selin Ciğerci'yi sürekli aldatan Gökhan Çıra, 5 Ekim'de Eylül Keleş ile nişanlanmıştı. Ani bir şekilde evlilik yoluna giden ikili sosyal medya hesaplarından herkesi şaşırtan bir açıklama yaptı.

gokhancira.jpg

GÖKHAN ÇIRA'DAN ŞAŞIRTAN KARAR

Ayrılık kararı aldıklarını duyuran Gökhan Çıra-Eylül Keleş ortak paylaşım yaptı.

selin.jpg

Çıra, ""Sürekli ilişkim hakkında bir şeyler yazılıp çiziliyor. Buradan toplu cevap vermek istedim, ilişkim bitmiştir. Saygı duymanızı rica ediyorum" paylaşımı yaptı.

gokhan-cira.jpg

Ayrılık haberini duyanlar ise ,'Selin'in ahı tuttu' gibi yorumlar yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN