Selin Ciğerci'nin MASAK raporu çıktı! Ağlayarak kara para aklamıyorum demişti: Emrullah Erdinç sonucu paylaştı

Selin Ciğerci'nin MASAK raporu çıktı! Ağlayarak kara para aklamıyorum demişti: Emrullah Erdinç sonucu paylaştı

Ülke gündemine bomba gibi düşen Dilan Polat soruşturması devam ediyor. Dilan Polat ile Engin Polat'ın ardından Selin Ciğerci'nin Masak raporu paylaşıldı. Kara para aklamadığını iddia eden Selin Ciğerci'nin Masak raporu dikkat çekti. İddiaların doğru çıkması halinde kendisini Taksim Meydanı'nda asacağını söylemişti. İşte tüm detaylar...

Son zamanların en çok konuşulan isimleri Dilan Polat ve engin Polat çifti hakkında 4 ayrı suçtan soruşturma açılmıştı. MASAK tarafından yönlendiren soruşturmada, 4 ayru suçtan incelenen Polat çiftinin yanı sıra Selin Ciğerci'de soruşturma altına alındı. Kısa bir süre önce Ciğerci'nin raporu da paylaşıldı.

"TAKSİM MEYDANI'NDA KENDİMİ ASARIM!"

Kara para haklamak konusunda iddiaların yöneldiği Selin Ciğerci, tüm bu iddiaları reddetmişti. Suçlamaların ardında 2. Sayfa programına bağlanan Ciğerci, göz yaşları halinde açıklamalarda bulundu. İddiaların doğru çıkması halinde kendisini Taksim Meydanı'nda asacağını belirten Ciğerci, "5 yıl içinde 40 milyon TL'den fazla vergi ödedim." ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz gün programa konuk olan gazeteci Emrullah Erdinç, Selin Ciğerci'nin Masak raporuyla ilgili açıklamalarda bulundu. MASAK raporuna dair bilgiler içeren açıklamaları ise Selin Ciğerci sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

kara-para-akladiysam-kendimi-asarim-diyen-selin-16475333-3036-m.jpg

SELİN CİĞERCİ'NİN MASAK RAPORU

Selin Ciğerci'nin MASAK raporuna ilişkin konuşan Gazeteci Emrullah Erdinç, Selin Ciğerci'nin söylediklerinin hepsinin doğru olduğunu paylaştı. Günümüzde Selin Ciğerci ile ilgili hiçbir illegal işlemin bulunmadığını söyleyerek, "Herhangi bir suç unsuru olmadığı içinde Selin Ciğerci rahat edebilir" sözlerini kullandı.

Bu ifadeleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Selin Ciğerci ise, işini sevdiğini ve yapmaya devam etmek istediği söyleyerek, "6 senedir sizinleyim sadece kozmetik işi yapıyorum 34 adet şubem var bir tane daha fazla şube istemiyorum. Kendi şubelerimle kendi ekibimle hayatıma devam etmek istiyorum. İşimi yapmaya devam edeceğim hak ediyorsam hak ettiğimin karşılığını istiyorum fazlasını istemiyorum. Sizleri çok seviyorum gerçekten herkes iyi olsun mutlu olsun Karmaya çok inanırım kimsenin karmasına girmem bana iftira atmayın sizde benim karmama girmeyin bir probleminiz varsa arayın konuşun öpüyorum kocaman herkese hoşça kalın" notunu düştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN