Şener Şen'den müjdeli haber! "Uzun yıllardır bekliyorum" diyerek duyurdu!

Şener Şen'den müjdeli haber! "Uzun yıllardır bekliyorum" diyerek duyurdu!

Bir süredir setlerden uzak olan ve 'Zengin Mutfağı' adlı tiyatro oyunuyla hayranlarıyla buluşan usta oyuncu Şener Şen, setlere geri dönebileceğinin sinyalini vererek müjdeli haberi duyurdu.

Son olarak 2017 yılında vizyona giren, yönetmenliğini Yavuz Turgul'un üstlendiği, başrolde ise Rutkay Aziz, Mert Fırat ve Nihal Yalçın'ın rol aldığı 'Yol Ayrımı' adlı filmde rol alan Şener Şen'den müjdeli haber geldi. Usta oyuncudan gelen müjdeli haber hayranlarını heyecanlandırdı.

Kapalı gişe oynanan "Zengin Mutfağı" adlı oyunuyla 4 yıldır izleyicilerin karşısına çıkan Şener Şen, Demirkent Eğitim ve Araştırma Vakfı’nın düzenlediği Demirkent Ödülleri‘nde "Sahne Sanatları Ödülü"ne layık görüldü.

Ödül töreni öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan usta oyuncu, hayranlarını heyecanlandıran açıklamalarda bulundu. Bir süredir setlerden uzak kalan Şener Şen, setlere geri dönebileceğinin sinyalini verdi.

ŞENER ŞEN'DEN MÜJDELİ HABER

Milliyet gazetesinden Hüseyin Altun'un haberine göre; Usta oyuncu dijital platformlardaki projelerde rol almak istediğini vurguladı. Setlere geri dönebileceğinin müjdesini veren Şener Şen, şunları söyledi:

"Oyunumuz bütün hızıyla devam ediyor. Bu gecenin bizim için önemi, oyunumuzun sahne sanatları dalında seçilmesi. O yüzden bütün ekip arkadaşlarımızla çok mutluyuz. Daha dijital platformla tanışmadım. Dijital platformda olmak ister miyim? Bu bana gelen projenin kalitesine bağlı. Benim bu konuda seçici olduğum biliniyor. Uzun yıllardır bekliyorum. Beğendiğim bir şey olursa tabii ki değerlendiririm."

Şener Şen'in bu açıklaması 'yakında setlere geri dönecek' yorumlarını da beraberinde getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN