'Seni övmeye gelmiyor!' Herkes haddini bilecek! Masterchef'te ortam bir anda gerildi...

'Seni övmeye gelmiyor!' Herkes haddini bilecek! Masterchef'te ortam bir anda gerildi...

Televizyon ekranlarının sevilen yarışma programlarından biri olan Masterchef All Star'da h heyecan sürüyor. Yarışmacılar arasındaki ipler iyice gerilirken son ev yaşanan olaydan sonra izleyiciler neye uğradıklarını şaşırdı. Masterchef’te ortam bir anda gerildi! O yarışmacının “seni övmeye gelmiyor” sözleri resmen ortalığı karıştırdı. İşte konuya ilişkin detaylar…

TV8 ekranlarında yayınlanan ve uzun zamandır geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen Masterchef, bu yıl da izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu programın sunuculuğunu yaparken her bölümde yeni yemeklerle beraber yeni olaylar da yaşanıyor. Son olarak şefler yarışmacılardan bottarga ve kuzu kulağından yemek yapmalarını istedi. Yemek yapma sırasında ise espri ile başlayan atışmalar bir anda ortamı gerdi.

YARIŞMACILAR ANİDEN GERİLDİ

MasterChef All Star'da heyecan her geçen bölüm artarken bu haftanın eleme adayları arasında Hasan, Barbaros, Dilara, Esra, Alican ve Batuhan yer aldı. Şefler eleme oyunu için malzemeleri bottarga we kuzu kulağı olarak belirledi.

yeni-proje-10-001.jpg

Yemek esnasında espri niyetiyle söylenen sözler bir anda yarışmacılar arasında gerginlik yarattı. Batuhan'ın Kıvanç’a yaptığı gönderme diğer yarışmacıları da sinirlendirdi. Batuhan, “seni övmeye gelmiyor” dedi. Karşılığında ise Kıvanç, “herkes haddini bilecek burada” deyince ipler gerildi.

yeni-proje-9.jpg

Batuhan, yemek yaptığı sırada "Kıvanç yarışma bitsin sen buraya gir artık." diyerek göndermede bulundu.

yeni-proje-8.jpg

Kıvanç bu sözler karşısında sinirlenerek yarışmacı arkadaşına çıkıştı ve “"Bana saçma sapan şeyler söyleme Batuhan. Sen çalış burada. Sana yakışır” dedi.

yeni-proje-7-001.jpg

“HERKES HADDİNİ BİLECEK”

Yaşanan bu diyalog sonrasında Batuhan’ın yüzü düştü ve "Seni övmeye gelmiyor!" dedi. Kıvanç ise "Bir espriyi iki defa yapmayacaksın bana. Herkes haddini bilecek burada" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN